Zie Nieuws voor studenten

Terugblik Sustainability Week Enschede 2019

De organisatie van de Duurzaamheidsweek Enschede kijkt terug op een geweldige week vol activiteiten. Van 4 tot en met 11 oktober 2019 vond de eerste Sustainability Week plaats in het centrum van Enschede en op de campus.

Terugblik 

We brachten een aantal reeds bestaande duurzame initiatieven in Enschede bij elkaar. Het enthousiasme om onze stad te verduurzamen was verbluffend. Het programma was gevuld met een divers scala aan activiteiten op het gebied van innovatie, voeding, gezondheid, mode en andere thema's die met duurzaamheid te maken hebben. We hopen dat we de inwoners van Enschede hebben geïnspireerd om duurzamer te leven. Kleine veranderingen in je leven kunnen leiden tot grote veranderingen die nodig zijn om onze wereld in stand te houden. Kijk voor een volledig verslag van de week  - in tekst en foto's - op de Sustainability Week Enschede website.

De Sustainability Week Enschede wordt georganiseerd door de UT in samenwerking met de Dutch Sustainable Fashion Week, studentenvereniging A.S.V. Taste, onderzoeksnetwerk ARISE en anderen.

Op de hoogte blijven?

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van duurzaamheidsvraagstukken en projecten bij de UT.

Meehelpen aan de 2020-editie?

Wil jij meewerken aan de organisatie van de volgende editie van de Sustainability Week Enschede? Schrijf ons dan een mailtje: sustainability@utwente.nl.