Tweedaagse master course risicoleiderschap

startdata

Op 15 en 16 april 2019 start de tweedaagse Master Course Risicoleiderschap.

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie

Locatie

De Master Course Risicoleiderschap is een tweedaags seminar (inclusief overnachting) op de campus van de Universiteit Twente in Enschede van maandagochtend 09:30 uur tot dinsdagmiddag 16:00 uur.

De kosten voor de Master Course Risicoleiderschap omvatten:

• opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, waarin begrepen verblijfs- en overnachtingskosten, twee lunches, een ontbijt en een diner.
  • een exemplaar van het boek Risicoleiderschap: Doelgericht omgaan met onzekerheden.

De totale investering voor de tweedaagse Master Course Risicoleiderschap bedraagt €1595,-. Deze masterclass is vrijgesteld van BTW.

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant.

BROCHURE AANVRAGEN?

Wilt u een brochure over de Master Course Risicoleiderschap ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.