programma & docent

De masterclass biedt een state-of-the-art inzicht in de volledige risicomanagementcyclus, met volop ruimte voor discussie en voorbeelden. Deze open benadering staat garant voor een goede vertaalslag naar jouw praktijk. De onderwerpen die aan bod komen:  

Ontvang digitale brochure

certificaat

Wanneer de masterclass met succes is afgerond, ontvangt je een certificaat van de Universiteit Twente. Een scan van jouw eigen organisatie maakt deel uit van de examinering, dus je hebt tevens een praktisch bruikbaar eindresultaat. De masterclass maakt deel uit van de deeltijd masteropleiding risicomanagement. Het certificaat geeft recht op vrijstelling.

DOCENT

Martin van Staveren is de kerndocent van deze opleiding. Daarnaast zullen diverse gastsprekers het programma vullen met interessante cases uit diverse sectoren.

Docent
Dr. ir. Martin van Staveren

Dr. ir. Martin van Staveren MBA doceert, adviseert en schrijft over anders omgaan risico’s én kansen binnen organisaties. Hij is onder meer kerndocent risicomanagement, Universiteit Twente, en auteur van Risicogestuurd werken (2015), Risicoleiderschap (2018) en de #1 bestseller Iedereen risicoleider: Waardevolle doelen realiseren én behouden in een onzekere wereld (2020).

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies