Dr. ir. Martin van Staveren MBA, kerndocent van de Masterclass Risicomanagement in de publieke sector (onderdeel van de executive Master Public Management), over Blended Risicomanagement voor de publieke sector

Dit betekent dat het gebruikelijke risicomanagement ook aan transformatie toe is.Kerndocent dr. ir. Martin van Staveren

Digitale transformatie, cyberrisico’s en privacy, steeds mondiger burgers met hoge verwachtingen, zorg en welzijn in transitie. Rode draad is de factor onzekerheid. Veel is immers onzeker over de snelheid en impact van deze ontwikkelingen op organisatie en stakeholders.

Dit betekent dat het gebruikelijke risicomanagement ook aan transformatie toe is. Het moet worden aangepast aan de eisen van de huidige, snel veranderende en digitaliserende wereld. Evenals de opleidingen risicomanagement.

Masterclass start 20 december 2018
Bekijk programma

Dit doen we binnen de nieuwe blended module Risicomanagement in de publieke sector van de executive Master Public Management, uniek in Nederland. Met veel oog voor de rol van de factor mens, de bijbehorende risico-subjectiviteit en de context en cultuur van publieke organisaties. Het helpt publieke managers om realistisch én effectief om te gaan met hun actuele risico’s, om zo hun publieke taak sober en doelmatig te kunnen uitvoeren.