Brochure ontvangen?
Alle informatie overzichtelijk en bij de hand.

Startdata 

De Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector start 19 & 20 september.

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

Locaties

Utrecht is de hoofdlocatie van deze masterclass naast de tweedaagse kennismaking op de campus van Universiteit Twente. De Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector , onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar (van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur) op de campus van de Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Utrecht bij Regardz La Vie. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met OV en auto. 

Datum

Locatie

19 & 20 september 2019

Campus Universiteit Twente (Drienerburght)

27 september, 4 & 11 oktober 2019

Regardz La Vie, Utrecht

1, 8 & 15 november 2019

Regardz La Vie, Utrecht

22 & 29 november 2019

Regardz La Vie, Utrecht

kosten 

De kosten voor de Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector bedraagt € 5.500 opleidingskosten plus €850 arrangementskosten.

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over nieuwe opleidingen en andere ontwikkelingen!

Bedankt voor het invullen

Brochure

Bedankt voor het invullen