Startdata 

De Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector start in maart 2018. Wilt u geïnformeerd worden over de exacte startdatum? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

Locaties

De start van de masterclass is een tweedaags seminar (inclusief overnachting) op de campus van de Universiteit Twente in Enschede van donderdagochtend 09.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur. De overige collegedagen vinden plaats in Regardz la Vie in Utrecht.kosten 

De kosten voor de Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector bedraagt € 5.500 opleidingskosten plus €850 arrangementskosten.

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant.

Chat offline (contact)