Startdata 

De Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector start 17 & 18 september 2020.

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

Locaties

De masterclass is opgebouwd uit 3x tweedaagse seminar op de campus van Universiteit Twente (van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur, inclusief overnachting).

Datum

Locatie

16 & 17 september 2021

Campus Universiteit Twente (U-Park Hotel)

14 & 15 oktober 2021

Campus Universiteit Twente (U-Park Hotel)

18 & 19 november 2021

Campus Universiteit Twente (U-Park Hotel)

kosten 

De kosten voor de Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de Masterclass Digitale Transformatie in de publieke sector bedraagt € 4.750 opleidingskosten plus € 750 arrangementskosten. Deze masterclass is vrijgesteld van BTW.

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant.