CEO Master Course

Data en kosten

Schrijf u nu in voor een opleiding of neem een optie!

Programma

Het programma bestaat uit een kick-off design meeting, 4 inhoudelijke “kennis” bijeenkomsten (13.30 – 20.00 uur) en 4 zogenaamde “openhaard” bijeenkomsten (16.00 – 20.00 uur) rond de “Minds” van Henry Mintzberg.  

De masterclass gaat van start op 29 september 2016. De laatste bijeenkomst is op 8 juni 2017. De bijeenkomsten zijn gelijkmatig over het jaar verspreid.

Prijs

De CEO Master Course vraagt een investering van € 4.500,00. Dit bedrag is inclusief locaties, catering, diners, literatuur. Dit programma is vrijgesteld van BTW.

 Professional Coaching (facultatief): deelnemers aan de CEO Master Course wordt de mogelijkheid geboden zich te laten ondersteunen bij zijn/haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hiertoe stellen Universiteit Twente en Segerink professionele begeleiding ter beschikking.  Deze professionals hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde, management en leiderschap. De kosten van aanvullende coaching is niet in de prijs inbegrepen.

Locatie

De “kennis” bijeenkomsten vinden plaats in de Faculty Club Campus Universiteit Twente en de “open haard” bijeenkomsten vinden plaats in “Villa de Haer” te Oldenzaal.

Dit programma is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen Segerink Search en Universiteit Twente, Professional Learning & Development. 

Chat offline (contact)