CEO Master Course

Data en kosten

Programma

Het programma bestaat uit een kick-off design meeting, 4 inhoudelijke “kennis” bijeenkomsten (13.30 – 20.00 uur) en 4 zogenaamde “openhaard” bijeenkomsten (16.00 – 20.00 uur) rond de “Minds” van Henry Mintzberg.  

De masterclass gaat van start op 1 november 2017. De laatste bijeenkomst is op 11 juli 2018. De bijeenkomsten zijn gelijkmatig over het jaar verspreid.

Een waardevolle ervaring die ieder directielid zeker verdiend.Marcel van Haren, FME

Prijs

De CEO Master Course vraagt een investering van € 6.250,00. Dit bedrag is inclusief locaties, catering, diners, literatuur. Dit programma is vrijgesteld van BTW.

Schrijf u nu in
De CEO Master Course start 1 november 2017.
Direct inschrijven

optioneel Professional Coaching

Professional Coaching (facultatief): deelnemers aan de CEO Master Course wordt de mogelijkheid geboden zich te laten ondersteunen bij zijn/haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hiertoe stellen Universiteit Twente en Segerink professionele begeleiding ter beschikking. Deze professionals hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde, management en leiderschap. De kosten van aanvullende coaching is niet in de prijs inbegrepen.

Locatie

De “kennis” bijeenkomsten vinden plaats in de Faculty Club Campus Universiteit Twente en de “open haard” bijeenkomsten vinden plaats in “Villa de Haer” te Oldenzaal.

Beperkte beschikbaarheid
De Master Course start 1 november 2017. Verzeker uw plek.
Ja, ik neem een optie
Chat offline (contact)