CEO Master Course

Data en kosten

Programma

Het programma bestaat uit een kick-off design meeting, 4 inhoudelijke “kennis” bijeenkomsten (13.30 – 20.00 uur) en 4 zogenaamde “openhaard” bijeenkomsten (16.00 – 20.00 uur) rond de “Minds” van Henry Mintzberg.  

De masterclass gaat van start op woensdag 18 april 2018. De laatste bijeenkomst is in januari 2019. De bijeenkomsten zijn gelijkmatig over het jaar verspreid.

Een waardevolle ervaring die ieder directielid zeker verdiend.Marcel van Haren, FME

Prijs

De CEO Master Course vraagt een investering van € 6.250,00. Dit bedrag is inclusief locaties, catering, diners, literatuur. Dit programma is vrijgesteld van BTW.

Schrijf u nu in
CEO Master Course start 18 april 2018
Direct inschrijven

optioneel Professional Coaching

Professional Coaching (facultatief): deelnemers aan de CEO Master Course wordt de mogelijkheid geboden zich te laten ondersteunen bij zijn/haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hiertoe stellen Universiteit Twente en Segerink professionele begeleiding ter beschikking. Deze professionals hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde, management en leiderschap. De kosten van aanvullende coaching is niet in de prijs inbegrepen.

Locatie

De “kennis” bijeenkomsten vinden plaats in de Faculty Club Campus Universiteit Twente en de “open haard” bijeenkomsten vinden plaats in “Villa de Haer” te Oldenzaal.

Beperkte beschikbaarheid
Master Course start 18 april. Verzeker uw plek.
Ja, ik neem een optie