Publiek Management Dialogen

Welkom bij het eerste event van publiek management dialogen

Dompel jezelf onder in een boeiend netwerkevenement en laat je inspireren door het thema Publieke Waarden in Transitie. Duik in intrigerende gesprekken en verrijk je perspectief in de snel evoluerende publieke sector. Vanuit diverse invalshoeken en ervaringen verkennen we de uitdagingen en kansen waarmee publieke managers worden geconfronteerd. 

Publiek Management Dialogen event!
Ik wil een ticket!
Early bird ticket: €50,-. (geldig tot 15 mei). 

Wat Kun Je Verwachten?

 1. Inspirerende sprekers: Toonaangevende experts delen hun visie op de verschuivingen in publieke waarden en de impact ervan op ons vakgebied.
 2. Interactieve dialogen: Neem deel aan boeiende discussies en ontmoet andere alumni, huidige studenten en docenten. Deel jouw ervaringen en leer van anderen.
 3. Netwerkmogelijkheden: Bouw waardevolle professionele relaties op. Ontmoet pioniers die jouw passie delen.
 4. Innovatieve inzichten: Ontdek hoe onze nieuwe deeltijdopleidingen op het gebied Public Management zich ontwikkelen om aan de behoeften van de moderne publieke sector te voldoen.

Voor wie?

Het event brengt professionals in de publieke sector, alumni bestuurskunde, huidige studenten, wetenschappers en docenten samen voor een dag vol dialoog en reflectie. 

Programma

13:00 - 13:45

Inloop 

13:45 - 14:30

Keynote dialoog Prof. dr. René Torenvlied & Prof. dr. Zeger van der Wal.

14:30 - 15:15

Workshop - Dr. Desirée van Dun is Assistant Professor - Organizational Behaviour, Change Management & Consultancy group.

15:30 - 16:15

Workshop - interactieve sessie

16:15 - 17:00

Borrel - netwerken

Registratie

Ik wil een ticket!
Registreren

Spread the word

Alumni, huidige studenten, en docenten, we nodigen jullie uit om dit event onder de aandacht te brengen bij collega's, vrienden en kennissen die geïnteresseerd zijn in 'Publieke Waarden in Transitie' of overwegen de deeltijd Master Public Management te volgen.

Mis deze kans niet om te netwerken, kennis te delen en te ontdekken hoe onze opleiding blijft ontwikkelen om aan de behoeften van de moderne publieke sector te voldoen.

In het kort

 • Thema

  Publieke Waarden in Transitie

 • Wanneer

  Donderdag 5 september 2024 - 13:00 t/m 18:00

 • Doel

  Publiek Management dialogen is een evenement waar professionals, wetenschappers, studenten en alumni samenkomen om kennis en ervaring te delen en te verrijken. Het doel van het event is het verkennen, ontwikkelen en delen van kennis en expertise in publiek management. Het biedt een ontmoetings- en netwerkplek voor experts en geïnteresseerden.

 • Organisatie
 • Waar

  U Parkhotel op de campus van de Universiteit Twente, Enschede

 • Algemene voorwaarden

  Bekijk hier de algemene voorwaarden van het PLD Centre. 

Contact

Vragen over dit event?
E.G.M. Veltman - van der Woning (Jacqueline)
Contactpersoon Publiek Management Dialogen
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies