Zie Evenementen

Onderhandelingsseminars voor professionals & studenten Workshops & presentaties door bekende onderhandelingsexperts

UITGESTELD NAAR MEI 2022. Op 10 en 11 december 2021 organiseert het Dutch Negotation Network live onderhandelingsseminars op de campus van de Universiteit Twente, in samenwerking met POINT (Program on International Negotiation Training), de onderwijstak van het PIN-netwerk. De Engelstalige seminars zijn bedoeld voor professionals en studenten die enthousiast zijn over onderhandelen. Tijdens de seminars worden diverse workshops en presentaties aangeboden. De eerste dag is gewijd aan professionals en de tweede dag is bedoeld voor studenten van alle universiteiten.

Bekijk het volledige programma in het Engels
Naar de Engelse pagina

Tijdens de seminars leer je hoe cultuur, de virtuele omgeving, artificial intelligence, het geslacht en de persoonlijkheden van ondehandelaars onderhandelingen kunnen beïnvloeden. Ook ontdek je welke rol macht, vertrouwen en percepties spelen, hoe je het proces kunt plannen en voorbereiden en welke strategieën je kunt inzetten bij onderhandelingen.

De workshops worden geleid door POINT's onderhandelingsexperts: Aldis Sigurdardottir, Paul Meerts, Frans Schram, Ida Manton, Rob Boudewijn, Sami Faltas, Peter Kesting, Hans van der Berg, Stefan Szepesi, Lena Salame, en onderhandelingsexperts George van Houtem en Arjen Verhoeff.

Ga voor het volledige programma en registratie naar de Engelse evenementpagina.