Zie 2017

Sportieve middag op donderdag 28 september

het aantal aanmeldingen is te laag voor een leuke sportieve middag. In overleg met het sportcentrum is besloten de sportdag te verschuiven naar 19 april 2018. 

OP DONDERDAG 28 SEPTEMBER ORGANISEERT DE UT-KRING SAMEN MET HET OPUT EN DE DIENST CAMPUS EEN SPORTIEVE MIDDAG. DE SPORTIEVE MIDDAG IS EEN ONDERDEEL VAN DE GEZONDE WEEK DIE VAN 25 T/M 29 SEPTEMBER WORDT GEORGANISEERD. JE KUNT JE HIERVOOR MET EEN TEAM INSCHRIJVEN (6-8 PERSONEN) INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN IS OOK MOGELIJK; DE ORGANISATIE MAAKT EEN TEAM VAN INDIVIDUELE DEELNEMERS. 

Je wordt om 13.00 uur in de hal van het sportcentrum verwacht, waarna de activiteiten om 13.30 uur beginnen. We sluiten af met een gezellige borrel in de Sportkantine. Wil je samen met je collega’s deelnemen aan deze sportieve middag? Zet de datum dan alvast in je agenda.

Voor degene die niet zo sportief is, maar wel zijn lachspieren wil trainen, kun je via de UT-kring, tijdens de Gezonde Week, één van de voorstellingen van het Vrijhof Cultuur Centrum gratis bezoeken.

Inschrijven voor de sportieve middag en/of de cultuurvoorstelling kan via de website: www.utwente.nl/…/ge…/activiteiten/gezonde-week-health-check/.