UT-Kringleden voor maar € 4,- naar de Rabonightlive

De Rabobank sponsort een uniek evenement van de KEBH (Koninklijke Enschedese Burgerharmonie).

Wij zullen op 8 april een geweldig optreden geven in het Bonhoeffer College locatie van der Waalslaan voor ongeveer 500 man publiek.


Het unieke in deze is dat wij als harmonie orkest een bigband concert zullen gaan geven “Rabo Nightlive” geheten. Met muziek van onder andere: Phil Collins, Sammy Nestico, Gloria Estefan, Robbie Williams en Björk. En met stukken als: Mission Impossible en Woody Herman.


Natuurlijk kan een harmonie orkest niet datgene doen wat een echte bigband kan. Daarom hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van de diensten van de heer Ruud Ouwehand op contrabas en mevrouw Margriet Broekroelofs op de vleugel en de heer van de Mohede op basgitaar. Dit als extra aanvulling op ons orkest van ongeveer 35 enthousiaste muzikanten. Op deze manier proberen we er een nog groter succes van te maken dan vorig jaar. Natuurlijk wordt er in bigband-opstelling gespeeld op een podium in etages met professionele verlichting verzorgd door de Fly light & sound.

Voor extra informatie over Rabonightlive kunt u kijken op www.rabonightlive.nl Voor extra informatie over de KEBH op www.kebh.nl


Kaarten verkrijgbaar in Boerderij Bosch, op ma/di/wo/do van 12.00 uur tot 14.00 uur.