Met de UT-Kring voordelig naar de musical Doornroosje


Een feest voor kinderen en voor ouders, oma’s, opa’s en de rest van de familie.


Wie kent het verhaal niet over de slapende prinses van de gebroeders Grimm.

In deze grandioze en spectaculaire familiemusical krijgt Doornroosje een nieuw leven. Ze zal de harten stelen van jong en oud. In een onvergetelijk live-spektakel wordt het publiek meegevoerd in een nieuw sprookjesavontuur vol fantasie, romantiek en spanning. Je waant je in een groot sprookjesboek waarin alle figuren tot leven komen. Het hedendaagse muzikale geluid van deze moderne musical zorgt voor een aanstekelijke Europese sound.


In de hoofdrollen Free Souffriau, Ron Boshard en Addo Kruizinga. De overige rollen worden vertolkt door Wieneke Remmers, Annemieke van der Ploeg, An Vanderstighelen (de drie feeën) en 35 medewerkenden.

In België was deze musical een doorslaand succes. Vooral omdat de meisjesgroep K3 de rollen van de drie feeën vertolkten. Doornroosje heeft de nummer 1 hit “Toveren” voortgebracht.


De UT-Kring biedt haar leden een flinke korting op toegangskaarten voor deze musical.

De normale toegangsprijzen voor deze musical zijn € 29,- en voor kinderen t/m 14 jaar € 24,-.

Prijs voor leden € 20,- / kinderen t/m 14 jr. € 15,-. Voor introducees (UT-medewerkers) zijn de prijzen € 24,- / kinderen t/m 14 jr. € 19,-.


De UT-Kring heeft een aantal kaarten gereserveerd bij Rabotheater in Hengelo voor de voorstelling op zaterdag 11 januari om 17.00 uur.

Wilt u zeker zijn van kaarten voor de musical Doornroosje, stuur dan vóór 1 november a.s. een mail naar UT-Kring.