UTTechMedTechMed CentrumNieuwsEten en daten tijdens het PIHC Matchmaking event

Eten en daten tijdens het PIHC Matchmaking event

Ga met ons op zoek naar technologische oplossingen om beperkingen in de huidige gezondheidszorg te overwinnen, of nieuwe medische toepassingen van bestaande technologie. Voor de 10e keer organiseert het Pioneers in Healthcare Innovatiefonds het inspirerende Matchmaking event. Eerdere edities hebben geresulteerd in veel innovatieve projectvoorstellen, waarvan 92 een PIHC voucher hebben ontvangen.

Het Matchmakingevent dat plaatsvindt op 19 september, van 17.15-19.45 in het TechMed Centrum, biedt een unieke gelegenheid te netwerken met collega’s van de UT, onderzoekers van Saxion en clinici van de ziekenhuizen MST, ZGT en Deventer Ziekenhuis.

Eten en daten

Raak geïnspireerd door de pitches met de eerste onderzoeksresultaten en verbreed je kennis over Innovatie, Implementatie en Impact. Pitch je eigen idee, gebruik het smoelenboek, en speeddate door met zo veel mogelijk mensen te praten. Waar vind jij je match om jouw idee te vertalen naar een onderzoeksvoorstel voor de PIHC2023 ronde? Wie weet staat jouw naam straks op 1 van de 11 PIHC2023 vouchers!

Meer informatie inclusief het programma en de registratiepagina is te vinden op de Pioneers in Healthcare (PIHC) website