CMI-NEN Matchmaking Symposium

Het Symposium

Innovatieve Imaging & Diagnostiek

Op 14 april 2023 nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de inspirerende tweede editie van het CMI-NEN Matchmaking Symposium. Deze dag staat geheel in het teken van innovatieve beeldvorming en diagnostiek. Naast de vele informatieve lezingen door topsprekers uit het CMI-NEN consortium, zijn er diverse matchmaking mogelijkheden met het interdisciplinaire Centrum Medische Beeldvorming Noordoost Nederland (CMI-NEN). Het symposium brengt klinische partners, zakenrelaties en onderzoekers samen. Door samenwerking boven elkaar te stellen worden grotere prestaties mogelijk dan zonder deze inhoudelijke krachtenbundeling. Wij zijn van mening dat samenwerking en gemeenschapsvorming centraal staan bij dit evenement om uiteindelijk een impact te creëren op de gezondheidszorg door middel van technologie.

En niet onbelangrijk: ook dit jaar reiken we weer de seed-money awards uit!

Waar & Wanneer
  • Datum: 14 april 2022
  • Tijd: 10.00 - 16.00 (deuren geopend vanaf 9.15; informele borrel en discussie tot 17.30
  • Taal: Engels
  • Formaat: live event (geen digitale livestream)
  • Locatie: TechMed Centre (Auditorium) - op de campus van de Universiteit Twente , Drienerlolaan 5, Enschede

Organistie

Dit jaar wordt het evenement georganiseerd door de Universiteit Twente - Technisch Medisch Centrum. De vorige editie vond plaats in Groningen en werd georganiseerd door UMCG en RUG.

UNIVERSITeit Twente - TECHMED CENTum

Verbetering van de gezondheidszorg door gepersonaliseerde technologie

Het Technisch Medisch Centrum (TechMed Centre) is een toonaangevende innovatiehub die invloed heeft op de gezondheidszorg door uitstekende onderzoeks-, inndovatie- en onderwijsprogramma's. Het is uitgerust met de modernste infrastructuur, variërend van onderzoekslaboratoria, preklinische proefopstellingen tot gesimuleerde ziekenhuisomgevingen.

Gevolgen voor de gezondheidszorg

In onze missie om impact te maken op de samenleving stimuleren we ondernemerschap en stellen we (nieuwe) bedrijven in staat om te groeien binnen ons regionale Novel-T ecosysteem. We werken samen met de industrie, ziekenhuizen, overheden en verzekeraars aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de zorg.

Gehost door