Zie Inschrijven

Inschrijving zwemlessen Diploma 3-jarigen A/B/C

Vanaf vier jaar kunt u uw kind inschrijven voor zwemlessen op de Universiteit Twente. De kosten voor het inschrijven vindt u onder tarieven.

Hierin zijn de volgende kosten verwerkt:

  • kosten zwemkaart
  • inschrijvingskosten
  • vergoeding diplomazwemmen

Tijdens deze inschrijving willen wij graag een foto maken van uw kind. Wij vragen u om zoveel mogelijk voorkeursdagen door te geven. U kunt ook aangeven wanneer u niet kunt zwemmen. Eventuele bijzonderheden van uw kind die van invloed kunnen zijn op de zwemprestaties vragen wij u ook aan ons door te geven bij de inschrijving.

INSCHRIJFFORMULIER DIPLOMA  / A / B / C / 3-JARIGEN

Onderstaand formulier kunt u invullen om uw kind aan te melden voor de verschillende zwemlessen. Ook kunt u dit PDF-formulier zelf uitprinten, invullen en inleveren op het UT Sportcentrum.

Persoon

Voorkeur Dagen / Tijden

AD 1: Met de deelname van mijn dochter/zoon aan de zwemlessen georganiseerd door de UT Zwemschool, geef ik bij deze goedkeuring voor het bewerken en gebruiken van het opgedane fotomateriaal door Sportcentrum UT. Wilt u dit niet, kunt u dat aangeven in het aanmeld formulier bij bijzonderheden.
AD 2: Inschrijfkosten voor de UT Zwemschool bedragen eenmalig €38,00 (dit is incl. kosten diplomazwemmen en alleen als u daadwerkelijk bij ons start).
AD 3: U ontvangt binnen een week een email ter ontvangstbevestiging.
AD 4: De groepen die wij starten in maart-april-mei 2019 zijn bekend, u kunt aanvinken dat u half januari wil worden geinformeerd over alle opties die er zijn. 

.