Zie Inschrijven

Inschrijving zwemlessen Diploma 3-jarigen A/B/C

Vanaf vier jaar kunt u uw kind inschrijven voor zwemlessen op de Universiteit Twente. De kosten voor het inschrijven vindt u onder tarieven.

Hierin zijn de volgende kosten verwerkt:

  • kosten zwemkaart
  • inschrijvingskosten
  • vergoeding diplomazwemmen

Tijdens deze inschrijving willen wij graag een foto maken van uw kind. Wij vragen u om zoveel mogelijk voorkeursdagen door te geven. U kunt ook aangeven wanneer u niet kunt zwemmen. Eventuele bijzonderheden van uw kind die van invloed kunnen zijn op de zwemprestaties vragen wij u ook aan ons door te geven bij de inschrijving.

INSCHRIJFFORMULIER DIPLOMA  / A / B / C / 

Onderstaand formulier kunt u invullen om uw kind aan te melden voor de verschillende zwemlessen. 

  • voor september 2019 hebben we alleen nog plek op onderstaande dagen/tijdstippen, alle andere groepen zijn helaas al vol.
  • u kunt vrijblijvend op de wachtlijst worden geschreven om op de hoogte te blijven wanneer er eventueel weer andere groepen starten (de informatie over, wanneer er weer nieuwe groepen starten, zal pas rond eind september 2019 bekend zijn)

Persoon

Voorkeur Dagen / Tijden

AD 1: Met de deelname van mijn dochter/zoon aan de zwemlessen georganiseerd door de UT Zwemschool, geef ik bij deze goedkeuring voor het bewerken en gebruiken van het opgedane fotomateriaal door Sportcentrum UT. Wilt u dit niet, kunt u dat aangeven in het aanmeld formulier bij bijzonderheden.
AD 2: Inschrijfkosten voor de UT Zwemschool bedragen eenmalig €38,00 (dit is incl. kosten diplomazwemmen en alleen als u daadwerkelijk bij ons start).
AD 3: U ontvangt binnen een week een email ter ontvangstbevestiging.
AD 4: De groepen die wij starten in maart-april-mei 2019 zijn bekend, u kunt aanvinken dat u half januari wil worden geinformeerd over alle opties die er zijn. 

.