UT Zwemschool

UT Zwemschool

Beste ouders/verzorgers, 

Op 1 februari is er een nieuwe website en app (Sports and Culture Utwente) online gegaan, waar u ook de maandelijkse betalingen voor de zwemlessen kunt doen. 
Wilt u uitleg over hoe de betalingen via de nieuwe website werken? Kijk dan het instructiefilmpje hieronder! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Sportcentrum van de Universiteit Twente biedt via de UT zwemschool lessen aan kinderen. Vanaf vier jaar wordt het zwem ABC van Nationale Raad Zwemveiligheid aangeboden!

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

 Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl

 Op deze site vindt u informatie over de zwemmen zoals die bij ons op de universiteit gegeven worden. We snappen dat u met vragen kunt zitten daarom kunt u ook altijd bellen voor informatie: bel 0614215501.Direct naar: