UT Zwemschool

In de kerstvakantie (vanaf 23 december) zijn er geen zwemlessen. Vanaf 5 januari 2018 zullen de zwemlessen weer starten. 

We hebben voor januari de volgende plekken beschikbaar:

- Zaterdag 6 januari 5 plekken om 12.00 uur
- Maandag 8 januari 5 plekken om 17.00 uur
- Woensdag 10 januari 7 plekken om 16.00 uur
- Vrijdag 12 januari 8 plekken om 16.00 uur

U kunt zich inschrijven door hier te klikken! 

***************************************************************************

Op het Sportcentrum van de Universiteit Twente worden aan de UT Zwemschool zwemlessen aangeboden aan kinderen vanaf 3 jaar, watervrij maken. En vanaf 4 jaar het zwem ABC van het Nationaal platform zwembaden NRZ.

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm. 

Wij hebben echter de Licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de stichting Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

 Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden: 

Ö        Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.

Ö        Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s van het Zwem-ABC. Deze diploma’s voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnormen. Dit officiële diploma wordt bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.

Ö        De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.

Ö        Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

 

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

 Op deze site vindt u informatie over de zwemmen zoals die bij ons op de universiteit gegeven worden. We snappen dat u met vragen kunt zitten daarom kunt u ook altijd bellen voor informatie: bel 0614215501.


Direct naar: