Zie Primoballerino

Inschrijven open lessen

Als je interesse hebt in klassiek ballet bent, kun je je inschrijven voor de open lessen. In verband met een maximum groepsgrootte willen we wel graag van tevoren weten hoeveel mensen er naar de open les komen. Dit ook om mensen niet tijdens de lessen teleur te hoeven stellen als de les al vol zit. Daarom willen we je vragen je in te schrijven voor de open lessen, mocht je onverhoopt niet kunnen komen naar een open les is dit geen probleem, maar horen we dat wel graag via een mail naar board@primoballerino.utwente.nl!
De tijden van de open lessen zijn hetzelfde als de reguliere lestijden!

We hebben drie verschillende groepen, een beginnersgroep (op woensdagavond 18:00u) en intermediategroep (op woensdagavond 19:00u) en een gevorderdengroep (op maandagavond 21:15u). Het is wellicht lastig in te schatten bij welke groep je hoort. Wij hanteren het advies om jezelf in te schrijven bij de gevoderden wanneer je meer dan 4 jaar recente danservaring hebt. Wanneer je nog nooit hebt gedanst is het het best om je in te schrijven bij de beginners, hier zal de basis van klassiek ballet de nadruk krijgen. Hiertussen kan je je inschrijven voor de beginner- of intermediate groep, waar je jezelf het prettigst bij voelt.
Uiteindelijk is het advies van de docent leidend. Het kan dus zijn dat na een of enkele lessen de docent je adviseert om toch naar een andere groep te gaan.