Docenten

Adinda Groeneveld

Adinda is docent bij Primo Ballerino sinds 2021 en ze geeft les aan de beginner en intermediate groepen. 

Ze komt uit Enschede, maar is in Arnhem geschoold, waar ze de opleiding "toneeldans klassiek" heeft gevolgd. Later ging ze naar Hamburg om jazz en moderne dans te studeren. Daarna heeft ze tot haar 31e als professionele danseres gewerkt in Frankrijk. Adinda stopte daarmee toen ze kinderen kreeg en besloot een balletschool te openen in Parijs. Nu, tien jaar later, is ze terug in Nederland en heeft ook hier haar eigen balletschool. Ze vindt het superleuk om les te geven bij Primo Ballerino!

Wat Adinda het leukst vindt aan lesgeven bij Primo is beginners ballet leren en hun ontwikkeling in de dansstijl zien!

https://www.adindans.nl/


Jennifer Willems 

Jennifer is sinds 2019 docent bij Primo Ballerino en geeft les aan de gevorderden groep, daarnaast geeft ze ook spitzenles.

Al toen ze 10 jaar was begon ze aan een dansopleiding in Amsterdam, tijdens de middelbare school deed ze een vooropleiding in Arnhem. Vervolgens heeft Jennifer haar dansopleiding afgerond in Tilburg. Inmiddels heeft ze 25 jaar ervaring in het danslessen geven!

Over het lesgeven bij Primo zegt Jennifer: “Ik vind juist de afwisseling tussen mijn verschillende lessen het leukste. Op een dag aan zoveel verschillende leeftijden les te geven, maakt het lesgeven voor mij uitdagend, interessant en nooit vervelend. Voor jullie les op de maandag heb ik al les gegeven aan peuters, kleuters, tieners en oudere dames. Heerlijk om dan mijn dag bij jullie te kunnen afsluiten.”

https://balletstudiojenniferwillems.nl/de-docenten