Vakantiecursus voor leraren: “Wiskunde in wording”

VAKANTIECURSUS VOOR LERAREN: “WISKUNDE IN WORDING”

Plaats/datum:

•Eindhoven 23-24 augustus 2013

•Amsterdam 30-31 augustus 2013

Organisator: Platform Wiskunde Nederland (vakantiecursus@platformwiskunde.nl)

Website: http://www.platformwiskunde.nl/onderwijs_vakantiecursus_wiskunde.htm

Voor leraren in de exacte vakken aan havo, vwo, hbo leerlingen en andere belangstellenden organiseert het Platform Wiskunde Nederland (PWN) in 2013 een vakantiecursus met als thema: 'Wiskunde in wording'.

Dit jaar betreft het een tweedaagse cursus, in Eindhoven op vrijdag 23 augustus en zaterdag 24 augustus aan de TU Eindhoven, Den Dolech 2, 5612 AZ, Eindhoven en in Amsterdam op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus bij het CWI, Science Park 123, 1098 XG Amsterdam. De cursus is toegankelijk voor wiskundedocenten van elk niveau. De deelnemers ontvangen bij aanvang van de cursus een syllabus met teksten van de voordrachten.

Het cursusgeld bedraagt Euro 95. Voor studenten van lerarenopleidingen is het cursusgeld slechts Euro 35. Voor gepensioneerden geldt een speciaal tarief van Euro 50. Bij de cursus is inbegrepen een warme maaltijd op vrijdag en een lunch op zaterdag.

Aanmelding voor deelname aan de cursus: Voor 1 augustus 2013 via de website van Platform Wiskunde Nederland, commissie Onderwijs, waar een online registratieformulier ingevuld en opgestuurd kan worden.

Deze cursus geldt als nascholingsactiviteit. Voor geïnteresseerden is een nascholingscertificaat beschikbaar. Degene die daar prijs op stelt, gelieve het betreffende formulier in te vullen of dit via het elektronische registratieformulier aan te geven.