UTVrijhof CultuurVoorstellingen

Voorstellingen

VRIJHOF CULTUUR presenteert tijdens collegeweken zeker eens per week een professionele voorstelling. Deze voorstellingen vinden plaats op wisselende dagen en door het jaar heen komen zoveel mogelijk genres aan bod. In de zomermaanden programmeren we in het Openluchttheater van de Universiteit Twente én verrassen we je zo nu en dan ook op locatie. 

Met andere woorden: de Campus als podium!

Naast academische vorming en een breed basisaanbod is talentontwikkeling een aandachtspunt: de Campus als podium voor jong talent van de toekomst. Op de Campus zie je nu de grote namen van later!

Iedereen is van harte welkom bij de voorstellingen van VRIJHOF CULTUUR. Waarbij we wel nadrukkelijk willen vermelden dat we ons bij de programmering met name richten op studenten. 

Voor de voorstellingen hanteren we de volgende entreeprijzen:

NB Als je een kaartje met korting koopt (of al hebt), moet je op de voorstellingsavond de bijbehorende pas wel kunnen laten zien!
Zorg dus dat je een studenten-/medewerkerspas bij je hebt.

Aankomende voorstellingen

Meer weten?

Je vindt alle voorstellingen in de agenda en in de nieuwste kwartielkalender (verkrijgbaar in alle campusgebouwen). 

Moeite met kiezen?

Laat je verrassen of maak een afspraak met coördinator podiumkunsten Tineke. Onder het genot van een kop koffie/thee in het Theatercafé zal zij je van persoonlijk advies voorzien.

Een deel van de voorstellingen is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

De campagne "Theater, daar ga je voor zitten" is een gezamenlijk initiatief van de kleine theaters in Overijssel die verenigd zijn in OKTO (Overleg Kleine Theaters Overijssel). Momenteel zijn er 20 theaters uit de hele provincie bij aangesloten, Vrijhof Cultuur is daar één van. Waarom en welke theaters nog meer? Dat zie je in onderstaand filmpje!