UTVrijhof CultuurVoorstellingen

Voorstellingen

de Campus als podium!

Ga jij graag naar het theater? Kom dan eens een voorstelling in een van de vier theaters die Vrijhof rijk is bezoeken. Gedurende het gehele academische jaar vinden er diverse voorstellingen plaats, waarbij we zoveel mogelijk verschillende genres aan bod laten komen. Er zit vast iets voor jou bij!

Naast de drie unieke theaters; Agora, Amphitheater en Audiozaal beschikt de universiteit ook over een openluchttheater (OUT). In de zomermaanden programmeren we hier graag voorstellingen en zo nu en dan verassen we je ook op andere locaties van de campus.

Naast academische vorming en een breed basisaanbod is talentontwikkeling een aandachtspunt: de campus als podium voor jong talent van de toekomst. Op de campus zie je nu de grote namen van later!

Welkom

Iedereen is van harte welkom bij de voorstellingen in Vrijhof. Waarbij we wel nadrukkelijk willen vermelden dat we ons bij de programmering met name richten op studenten. Voor het theaterseizoen 2023-2024 hanteren we de volgende reguliere entreeprijzen:

Aankomende voorstellingen

Ben je benieuwd naar volledige aanbod van Vrijhof Cultuur? Bekijk het programma van de professionele voorstellingen, exposities en voorstellingen van de cultuurverenigingen
Bekijk het volledige aanbodEen deel van de voorstellingen is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Vrijhof Cultuur is lid van OKTO (Overleg Kleine Theaters Overijssel). Momenteel zijn er twintig theaters uit de hele provincie bij aangesloten.