PubQuiz Quizmaster

BEN JIJ DE KAMPIOEN VAN DE AVOND?

De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen u om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen! En natuurlijk héél veel cultuurvragen.

Wat is een Pubquiz?

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 3 á 6 personen (afhankelijk van het totale aantal deelnemers) het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, cultuur, muziek, films, etc. 
Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier.

Maak een TEAM en geef je op

Maak een team met je collega's of medestudenten en geef je nu op! Wees snel want er is beperkte ruimte. Je kunt meedoen in teams van 3-6 personen, mits één van de teamleden van tevoren een team-ticket heeft gekocht. De andere teamleden betalen de eerste drankjes. (of je stuurt elkaar gewoon een 'Tikkie')

Prijzen

Team Ticket€ 15,00
PubQuiz Quizmaster
Bestellen