UTVrijhof CultuurBeginners toernooi Pro Deo

Beginners toernooi Pro Deo Pro Deo

Improviseren, je moet het maar Durven! 

En of de spelers van Pro Deo dat durven!

Op 8 februari, van 20:00 tot 22:30 uur, maak je klaar om betoverd te worden door de wereld van theatersport. Deze unieke vorm van entertainment brengt twee teams samen in een strijd van intelligentie en creativiteit, dit alles onder het wakend oog van een live publiek.

Bij theatersport wordt het podium een canvas waarop scènes worden geschilderd met spontaniteit en verbeelding. Alles ontvouwt zich in het moment, geleid door suggesties van het publiek, waardoor elke uitvoering een uniek meesterwerk is. Deskundige juryleden, streng maar rechtvaardig, beoordelen de scènes op basis van inhoud, techniek en puur entertainment.

Maar het is niet alleen een kijksport - jij, het publiek, speelt een cruciale rol. Toon je bewondering door de spelers te overladen met symbolische rozen, en je krijgt misschien zelfs de kans om punten toe te kennen aan je favoriete team. Ondanks het competitieve aspect is winnen niet de enige focus. Het gaat erom een boeiende en amusante uitvoering te creëren die iedereen versteld doet staan.

Kom op 8 februari bij ons voor een avond vol ongecensureerd gelach en ongeëvenaarde creativiteit. Theatersport is meer dan een wedstrijd; het is een viering van improvisatie en de grenzeloze kracht van de menselijke verbeelding. Mis de kans niet om de magie van theatersport live op het podium te ervaren!

Beginners toernooi Pro Deo Pro Deo
Bestellen