UTVrijhof CultuurKonnichiwa Minicon

Konnichiwa Minicon Cultuurvereniging Belletrie

DE WERELD VAN ANIME EN DE JAPANSE CULTUUR: KONNICHIWA MINICON

Welkom bij de Konnichiwa Minicons: een bruisende bijeenkomst die al meer dan twee decennia wordt georganiseerd. Dit tweemaandelijkse evenement biedt een unieke ervaring voor anime-liefhebbers en fans van de Japanse cultuur. Sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke dag vol vertoningen, heerlijk eten, boeiende discussies en traditionele Aziatische spellen.

De Minicon bestaat uit twee programma's met vertoningen, waarbij er een smakelijk dinerprogramma tussenin zit. Vanaf 10:00 uur 's ochtends wordt het dagprogramma gepresenteerd met de eerste 48 minuten van 10 meestal recente anime-films op een groot scherm. Om 18:00 uur serveren we Chinees afhaalmaaltijden voor degenen die een €10 dinerkaartje hebben gekocht. Na het diner, om 19:00 uur, trakteren we je op de vertoning van drie Aziatische films.

Naast de vertoningen is er een speciale ruimte waar gelijkgestemde individuen samenkomen om te praten over de nieuwste anime, manga en de Nederlandse animeconventiescene. Het is de perfecte gelegenheid om contact te leggen met mede-fans en je passie voor de Japanse popcultuur te delen. Voor degenen die van ritmespellen houden, hebben we een Stepmania-opstelling waar je je voetwerk kunt laten zien. En als je geïnteresseerd bent in traditionele Aziatische spellen, stellen we Shogi, Mahjong en Go-spellen ter beschikking om je onder te dompelen in deze klassieke tijdverdrijven.

De Konnichiwa Minicons creëren een warme en uitnodigende sfeer, waardoor je kunt socializen met andere enthousiastelingen en kunt genieten van de elementen van de Japanse cultuur waar je van houdt. Het is een leuke en comfortabele bijeenkomst die onze gedeelde interesses viert.

MEER INFORMATIE

Konnichiwa is een commissie van Bellettrie, die ook Stepmania-dansavonden organiseert op maandagavonden en anime-marathons (gewoonlijk 3 tot 5 uur) op de andere vrijdagavonden. Beide evenementen beginnen om 20:00 uur. Hoewel de Minicons voornamelijk bedoeld zijn voor Bellettrie-leden (het lidmaatschap is gratis voor studenten met een uniekaart), moedigen we je aan om een paar proefavonden bij te wonen en de opwinding zelf te ervaren. Houd er rekening mee dat kaartjes ter plaatse en alleen contant kunnen worden gekocht.

Doe met ons mee bij de Konnichiwa Minicon.

Konnichiwa Minicon Cultuurvereniging Belletrie
Bestellen