UTVrijhof CultuurBattle of the Cultures

Battle of the Cultures Pro Deo, Nest

Wie wint de kampioenstitel?!

Op 30 november, van 20:00 tot 22:30 uur, maak je je klaar voor een spannend duel, waarin de theaterverenigingen de strijd met elkaar aangaan in een reeks uitdagingen om de ultieme overwinnaar te bepalen! Dit unieke evenement zal de duidelijke verschillen tussen improvisatietheater en scriptgebaseerd theater benadrukken.

Rollen zijn omgedraaid

Tijdens deze leuke competitie zullen doorgewinterde acteurs, die gewend zijn aan het werken met scripts voor hun geweldige toneelstukken, uit hun comfortzone stappen en de scripts achterwege laten. Ze zullen hun vaardigheden testen in de wereld van improvisatie, waar snel denken en creativiteit heersen.

Daarentegen zullen meesters in improvisatietheater de uitdaging aangaan om zich te houden aan vooraf geschreven scènes, wat een afwijking is van hun gebruikelijke spontane acts. Het wordt een strijd die de grenzen van beide vormen van theater zal verleggen en de veelzijdigheid en het talent van elke groep zal laten zien.

Als publiek heb je het voorrecht om getuige te zijn van dit botsen van theatrale stijlen en uiteindelijk te beslissen wie de kampioenstitel van de culturele strijd van dit jaar zal claimen. Doe met ons mee voor een onvergetelijke avond vol entertainment, waar de grenzen tussen script- en improvisatietheater vervagen.

Prijs:
€3 (met UnionCard)
€5

Battle of the Cultures Pro Deo, Nest
Bestellen