UTVrijhof CultuurGroninger Studenten Cabaret Festival

Groninger Studenten Cabaret Festival Finn Visser, Abu Younis & Marjon Maasbommel

Try-Out 36e Groninger Studenten Cabaret

Tijdens de Try-Out Tour van het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) perfectioneren de zes deelnemers hun acts. Zij worden klaargestoomd om in november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen. Wil jij getuige zijn van het ontstaan van de, misschien wel, nieuwe nummer 1 onder de cabaretiers? Boek dan nu je ticket! 

Twee avonden cabaret in de Vrijhof! 

  • Wanneer? Op woensdag 28 september en op donderdag 29 september.
  • Tijd: 19.30 - 21.30 uur
  • Line-up donderdag 29 september: Finn Visser, Abu Younis & Marjon Maasbommel

Finn Visser een van de jongste comedians van Nederland. Met sympathieke bravoure neemt hij je mee in zijn zoektocht naar volwassen worden. Hij gaat aan de haal met de wereld, met z’n publiek en met zichzelf. Hij laveert daarbij moeiteloos tussen de kunst van brak zijn, lucide dromen en spirituele dimensies. 

Abu Younis ondanks zijn drukke leven als ondernemer maakt hij toch heel graag tijd om bezig te zijn met comedy/theater. Van kinds af aan al een grote droom geweest voor hem om ooit een eigen programma te hebben in het theater. Nu is het zover, maak kennis met deze ongepolijste diamant!

Marjon Maasbommel maakt furore met haar programma ‘Vrije Val’ gevecht aan met alles wat haar tegenhoudt. Op het randje van het ravijn kijkt ze haar demonen in de ogen. Wie zal er winnen?

FINALE

Na de Try-Outs vinden in november de halve finales en de finale plaats in de Stadsschouwburg te Groningen waar een Juryprijs, een Persoonlijkheidsprijs en een Publieksprijs worden uitgereikt.

Prijzen

Studenten€ 5,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Anderen€ 12,50
Groninger Studenten Cabaret Festival Finn Visser, Abu Younis & Marjon Maasbommel
Bestellen