UTVrijhof CultuurDonald Trump is niet gek - GEANNULEERD
Victor Vlam & Maarten Kolsloot

Donald Trump is niet gek - GEANNULEERD Maarten Kolsloot & Victor Vlam

Een interactieve verkiezingsshow

Wordt Donald Trump herkozen of kiest Amerika voor een ander? 
In het humoristische en interactieve theaterprogramma ‘Donald Trump is niet gek’ nemen Amerika-kenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam hun publiek mee naar de bizarre wereld van de Amerikaanse verkiezingen. Een informatieve ‘verkiezingsavond’ waar het publiek zich met kennis van zaken maar ook met een knipoog kan laten voorlichten over de ins en outs van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.  

Van Maarten Kolsloot en Victor Vlam verscheen in 2019 het boek ‘Donald Trump is niet gek’. Dit seizoen is er de gelijknamige theatershow en krijg je een interactief kijkje achter de schermen van het Amerikaanse verkiezingscircus. Tijdens de officiële Amerikaanse verkiezingsavond op 3 november 2020, legt het duo Kolsloot en Vlam nog één keer helder en op geheel eigen wijze uit hoe het Amerikaanse verkiezingssysteem werkt. De spanning, de chaos, de intriges, obscure kandidaten en smerige campagne trucs – alles komt aan bod. Naast serieuze gesprekken is er ruimte voor hilarische en ontroerende beeldfragmenten uit de archieven van de Amerikaanse verkiezingsstrijd van vroeger en nu.  

Kun jij net zo speechen als Obama? Yes you can! Ben jij de grootste campagnekenner in de pubquiz? Noem je favoriete snoepgoed, en Maarten en Victor vertellen je op wie je stemt. Stel die gekke campagnevraag die je al jaren niet durft te stellen. En op de achtergrond van dit alles steeds weer die vraag: is Donald Trump nu briljant, gek of allebei? 

Maarten Kolsloot & Victor Vlam

Amerika-kenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam analyseren met regelmaat de Amerikaanse media voor radio en tv. Beiden hebben gewerkt voor Amerikaanse politici. Maarten probeerde ooit de hopeloze presidentscampagne van Chris Dodd te redden. Victor heeft een gelukkiger hand van kiezen: hij voerde campagne voor Obama. Maarten en Victor weten zo alles over verrassende verkiezingsstrategieën en geraffineerde kiezersmanipulatie. Samen schreven ze in 2019 het boek ‘Donald Trump is niet gek’.

“Een razend interessant boek”
Amerika Nieuws

In samenwerking met Studium Generale.

Prijzen

Studenten€ 5,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Anderen€ 12,50
Donald Trump is niet gek - GEANNULEERD Maarten Kolsloot & Victor Vlam
Bestellen