Schilderen & Tekenen

Ontketen de Picasso in jezelf

Welkom in de waanzinnige wereld van tekenen en schilderen! Deze te gekke cursus is dé plek waar je niet alleen je creativiteit kunt ontwikkelen, maar ook innerlijke rust kunt vinden. Terwijl je je hoofd leegmaakt, ontdek je hoe kunst je kijk op de wereld kan veranderen.

Of je nu een beginnende Picasso bent of al gevorderd bent in het maken van meesterwerken, deze cursus biedt voor ieder wat wils. Samen met andere creatieve geesten verken je verschillende technieken en leer je hoe je jouw unieke talent kunt ontdekken.

Het allerbeste is dat deze cursus niet alleen draait om het eindresultaat, maar om het hele proces. Hier mag je experimenteren, fouten maken en je creativiteit volledig de vrije loop laten. Laat je inspireren door anderen, daag jezelf uit en ontdek nieuwe manieren om de wereld om je heen te benaderen.

Dus, trek je artistieke outfit aan, pak je penseel en laat je verbeelding de vrije loop! Doe mee en laat je artistieke zelf helemaal los gaan!

Alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers met een geldige Union-/Campuscard

Meer informatie: Marjolein Hoekstra, cultuurcentrum@utwente.nl, 06-41600775

Schrijf in voor:
Schilderen & Tekenen
May 2024
Medewerker of student bij de Universiteit Twente?

Jouw gegevens

*Deze cursus is volgeboekt, als je je nu registreert, word je op de wachtlijst geplaatst en automatisch ingeschreven als er een plek vrijkomt.