De Vrijhof is op maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 - 24.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 20.00 uur.

De medewerkers van CULTURE & EVENTS vind je tijdens kantooruren in de kantoren bij de kleine expositieruimte, op de begane grond van de Vrijhof.

Loop gerust eens binnen!

Wil je zeker weten dat degene die je wilt spreken aanwezig is? Maak dan even een afspraak.

Vrijhof Cultuurmail

Vrijhof Cultuurmail biedt de meest actuele informatie over voorstellingen, exposities en andere culturele evenementen op de Campus.

Als je je abonneert op deze gratis maillijstservice, krijg je wekelijks in je mailbox een vers berichtje over de meest actuele activiteit en zo nu en dan ook een aanbieding of uitnodiging.

AANMELDEN / AFMELDEN

Of stuur een mail met in het onderwerp ‘Subscribe Cultuur’/ 'Signoff Cultuur' naar listserv@lists.utwente.nl.

PRIVACY STATEMENT

De Universiteit Twente doet er alles aan om jouw privacy te waarborgen. In het privacy statement lees je hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens. 

NB Het kan zijn dat medewerkers van Culture & Events foto’s en filmopnames (laten) maken bij activiteiten. Deze kunnen worden gebruikt voor promotiedoeleinden (website, programmaboekje, perspublicatie in dagbladen of andere media). Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik van foto’s en filmmateriaal waar jij op staat verzoeken wij je dit kenbaar te maken bij Tineke Grootenboer.

Feedback

Deze website is in ontwikkeling, dus het kan best zijn dat nog niet alles werkt, compleet is of dat de indeling handiger kan. Mocht je ergens vastlopen of vragen hebben, neem dan even contact op met Tineke Grootenboer.