Contact Vrijhof Cultuur

Contact met Vrijhof Cultuur

Openingstijden

Vrijhof is op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 - 00.00 uur. Op zaterdag en zondag is het gebouw geopend van 9.00 tot 20.00 uur.

Tijdens en rond de feestdagen hanteren we andere openingstijden:

Zaterdag 23 december 9.00-17.00, 2e Kerstdag 26 december 9.00-17.00 en tijdens de kerstvakantie 27-30 december 9.00-17.00

Op deze dagen is Vrijhof gesloten: Kerstavond 24 december, 1e Kerstdag 25 december, Oudjaarsdag 31 december en nieuwjaarsdag 1 januari.

Team Cultuur

De medewerkers van Vrijhof Cultuur vind je tijdens kantooruren in de kantoren tegenover de kleine expositieruimte, op de begane grond van Vrijhof. Loop gerust eens binnen! Wil je zeker weten dat degene die je wilt spreken aanwezig is? Maak dan even een afspraak.

Communicatie & Publiciteit

Vrijhof Cultuur communiceert via diverse kanalen over nieuws en haar aanbod, denk aan de website, Instagram en Facebook. Studenten en medewerkers vinden op de studentportal en de service portal ook het actuele cultuuraanbod.

De Cultuurnieuwsbrief biedt informatie over voorstellingen, exposities en andere culturele evenementen op de Campus. Als je je abonneert op deze gratis service, krijg je de nieuwsbrief in je mailbox met de meest actuele activiteit, en zo nu en dan ook een aanbieding en of uitnodiging.

AANMELDEN AFMELDEN

Of stuur een mail met in het onderwerp ‘Subscribe Cultuur’/ 'Signoff Cultuur' naar listserv@lists.utwente.nl.

Privacy Statement

De Universiteit Twente doet er alles aan om jouw privacy te waarborgen. In het privacy statement lees je hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens. NB Het kan zijn dat medewerkers van Vrijhof Cultuur foto’s en filmopnames (laten) maken bij activiteiten. Deze kunnen worden gebruikt voor promotiedoeleinden (website, programmaboekje, perspublicatie in dagbladen of andere media). Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik van foto’s en filmmateriaal waar jij op staat verzoeken wij je dit kenbaar te maken bij Communicatie & Publiciteit Vrijhof Cultuur.

Feedback

Deze website is in ontwikkeling, dus het kan best zijn dat nog niet alles werkt, compleet is of dat de indeling handiger kan. Mocht je ergens vastlopen of vragen hebben, neem dan even contact op met Communicatie & Publiciteit Vrijhof Cultuur.