UTVrijhof CultuurAgendaTheatrelab Collage Show

Theatrelab Collage Show Nest cultuurvereniging

The Worst One Yet

Een groep mensen wordt bij elkaar gebracht om hun verschillen te overwinnen en hun overeenkomsten te ontdekken. Zullen ze zichzelf en elkaar kunnen vinden in de kluts van het kletsen, drinken en dansen voordat het feest afgelopen is?

"The Worst One Yet" is een toneelstuk volledig geschreven en opgevoerd door de studenten van de TheatreLab groep van Theatervereniging NEST. Het is geregisseerd door Jasper Kolnaar en Julia de Klerk, twee leden die regisseurs zijn geworden. De voorstelling volgt een gevarieerde groep personages die worden meegenomen in een emotionele achtbaanrit, vol verrassingen, hilariteit, tragedie en zelfs een beetje mindfuckery.

Tickets

Kaartjes kunnen aan de deur worden gekocht, en vooraf worden gereserveerd via de website. Tickets kosten € 9 zonder UnionCard en € 6,50 met UnionCard. De inloop begint 30 minuten voordat de deuren sluiten. Op vrijdag sluiten de deuren van theaterzaal Agora om 20:00 uur en op zaterdag om 15:00 uur. Voor en na de voorstelling zijn drankjes verkrijgbaar. De voorstelling is in het Engels.

Meer informatie kun je vinden op de website van NEST.  

Reserveer je tickets hier