Vrijhof Amphitheater
EMMA
Kai Bodewitz
Teun van den Elzen

Zie Agenda

Try-Out Tour Groninger Studenten Cabaret Festival 2019 EMMA, Oscar Smit en Kai Bodewitz

De 33ste Try-Out Tour, een spektakel dat je absoluut niet mag missen!

Na drie spannende en drukbezochte auditiedagen presenteert het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival haar zes halvefinalisten in Enschede! 

Beleef een avond lachen, gieren en brullen met nieuw talent dat met deze optredens alvast een voorproefje geeft van waarmee ze tijdens het Festival op de planken zullen staan. Laat je bespelen en boeien door deze zes cabaretiers en bekijk de kweekvijver van het Nederlandse cabaret van dichtbij. Kortom, zorg dat je de Try-Out Tour niet mist!

Op woensdag 9 oktober staan Alyssa Gonzalez, Jaromir Palthe en Teun van den Elzen op het podium. Op donderdag 10 oktober zijn EMMA, Oscar Smit en Kai Bodewitz aan de beurt.

EMMA

EMMA is een muzikaal trio, bestaande uit Eva Fiselier, Mirjam Mertens en Maartje Goes. In samenwerking met tekst- en liedschrijver Maarten Hopman maken zij, vanuit hun millennial perspectief, voorstellingen over wat hen wel- of juist niet doet bewegen. Maartje, Mirjam en Eva zijn alledrie afgestudeerd aan de muziektheater opleiding van het ArtEZ conservatorium in Arnhem, waar ze elkaar hebben leren kennen. Muzikaliteit staat in hun maakproces voorop en ze delen een liefde voor meerstemmig zingen. Ook Maarten Hopman studeerde af aan de muziektheater opleiding van ArtEZ en specialiseerde zich in geëngageerd schrijven voor muziektheater. 
EMMA was o.a. te zien op het Café theater festival Utrecht en Zwolle, Stukafest, het Midzomergracht festival en het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

Oscar Smit

Wanneer ben je volwassen? Als je op zaterdag voor de hele week boodschappen doet? Als je zelf een wastafel monteert? Of is het als je op vrijdagavond alleen bent, om half tien naar bed gaat, en dat stiekem heerlijk vindt?

In ‘26’ zoekt Oscar naar antwoorden. Zijn programma is een klassieke coming-of-age film, maar dan in stand-up comedy vorm. 

Een voorstelling voor jong en oud! Maar toch vooral voor de mensen daar tussenin.

Kai Bodewitz

Kai Bodewitz is geboren en getogen in Eindhoven; natuurlijk de gekste. Hij is al 18 jaar. Zijn passie voor cabaret ontstond toen hij een DVD van Jochem Meyjer bekeek. De bewondering is groot en Kai droomt er dan ook van om elke dag mensen te verbazen met iets wat men nog nooit gezien heeft. Muzikaal is hij ook een duizendpoot. Gitaar, piano en Cajon bespeelt hij zonder moeite. 

Kai is in zijn 2de jaar van zijn studie Onderwijs assistent gestopt om te focussen op zijn carrierè. Met zijn show genaamd Doe ff gewoon heeft hij al een aantal keren mogen spelen in grote en kleine theaters door Nederland. Hierin vertelt hij wat er toch allemaal in zijn hoofd omgaat en neem je een kijkje in zijn wereld en alles wat hem tegenhoudt.

Komt dat zien!

EET JE MEE?

Voor wie er een compleet avondje uit van wil maken is er nu de Vrijhof Dinner Deal!
Lees meer/bestel.

Prijzen

Studenten€ 5,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50,-
Anderen€ 12,50
Try-Out Tour Groninger Studenten Cabaret Festival 2019 EMMA, Oscar Smit en Kai Bodewitz
Bestellen