UTVrijhof CultuurAgendaHier Dooft Niets
(c) R Hellevoort

Hier Dooft Niets De Andersons

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast Vanessa Evers!

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme.

Nu brengt dit sprankelende kleinkunstgezelschap een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en gooien ze de luiken open. Dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit de regio uit die zijn of haar verwondering zal delen met De Andersons en het publiek. Deze avond is dat Vanessa Evers, zij is hoogleraar Human Computer Interaction aan de Universiteit Twente. ‘De hipste professor van Nederland’ noemde Opzij haar bij de uitreiking van de Opzij Talent Award 2014. Vanessa zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt. 

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl

Quotes

De pers schreef over voorgaande voorstellingen: "Wonderschone liedjes", "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis".

TIP

Maak je avondje uit compleet met de Vrijhof Cultuurhap in het Theatercafé!  

TIP

Lees voor het bestellen de informatie voor bezoekers.

Vragen?

Prijzen

Studenten met UnionCard€ 5,-
Studenten€ 7,50
Anderen€ 10,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Externen met CJP / CampusCard / BiebPas€ 7,50
Hier Dooft Niets De Andersons
Bestellen