Begeleiding door studenten

Als student kun je te maken krijgen met onzekerheid of onaangename interacties. Ervaringen delen met iemand van jouw leeftijd kan voelen als een veilige en comfortabele stap. 

Daarom zijn wij er voor jou: de Confidential Contact Persons (CCP). Of simpel gezegd: wij zijn getraind om te luisteren en zullen alles wat je deelt volledig vertrouwelijk houden. Laten we erover praten!

Wij zijn studenten van de Universiteit Twente met verschillende studies en achtergronden en hebben verschillende ervaringen met studeren aan de UT of elders. Wij ondersteunen je als je ergens mee worstelt, hoe groot of klein ook. Wij kunnen je advies geven, een ondersteunende rol spelen bij het vinden van een oplossing voor een probleem, of gewoon naar je luisteren. Soms kan dat al genoeg zijn, maar als je met grotere problemen te maken hebt, heeft een CCP misschien niet de middelen om je persoonlijk te helpen, maar kunnen we je doorverwijzen naar een professional, of je helpen de ondersteuning te zoeken die je nodig hebt en verdient.

Je kunt een e-mail sturen, of je telefoonnummer achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Praat je liever met een UT medewerker

Dan is de vertrouwenspersoon voor studenten je aanspreekpunt als je te maken hebt (gehad) met ontoelaatbaar gedrag. Of dat je getuige bent geweest van zo'n situatie.

Bezoek de Engelstalige website van Confidential Contact Persons (CCP)
CCP