Ik heb een stageopdracht en/of een afstudeeropdracht

IN UW ZOEKTOCHT NAAR NIEUW TALENT VOOR UW ORGANISATIE IS HET BELANGRIJK OM ZO VROEG MOGELIJK IN CONTACT TE KOMEN MET ONZE STUDENTEN.

Aan de Universiteit Twente studeren meer dan tienduizend studenten met meer dan 100 nationaliteiten. Binnen een of meerdere jaren ronden zij hun opleiding af en betreden zij de arbeidsmarkt. Ze zijn ervaren in verschillende disciplines en kunnen van onschatbare waarde zijn voor uw bedrijf of organisatie. 

De manieren en mogelijkheden waarop u in contact kan komen met onze studenten zijn eindeloos. U kunt een stage- of afstudeerplek aanbieden, een interessante lezing verzorgen tijdens een symposium, sponsor worden van een studentensportvereniging of adverteren op de website van een studievereniging. Misschien wilt u wel bijdragen aan een groot studentenevenement als de Kick-In of Create Tomorrow, of het Solar Team helpen in hun missie de snelste zonneauto ter wereld te maken. 

Een belangrijke stap is het vinden van de juiste ingang binnen de universiteit met haar vijf faculteiten, drie onderzoeksinstituten en honderden labfaciliteiten. Onder de Universiteit Twente vallen tientallen afdelingen en organisaties: sommigen vallen direct onder de universiteit, andere worden gerund door studenten zelf en zijn onafhankelijk. De handigste stap is om contact op te nemen met Career Services.

STAGES, afstudeeropdrachten EN VACATURES

De vacaturebank van Career Services van de Universiteit Twente is de plek waar werkgevers hun vacature voor jong talent of een werkstudent kunnen plaatsen. De achtergrond van onze studenten is breed: van gedragswetenschapper tot IT-deskundige of nanotechnoloog. De UT is immers een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen. Met hun expertise hebben de studenten iets toe te voegen aan uw bedrijf of organisatie. Bijvoorbeeld via een stageplek of afstudeeropdracht, maar ook voor uw vacatures. Ons online platform JobTeaser biedt bedrijven vele mogelijkheden. U kunt er uw bedrijfsprofiel uploaden en aan studenten en alumni kenbaar maken wat uw bedrijf doet. U kunt er vacatures, stages en bijbanen uploaden, maar ook evenementen presenteren. We nodigen u dan ook van harte uit om een account aan te maken in uw zoektocht naar talent. Maak direct een account voor JobTeaser als bedrijf en upload up profiel en vacatures. Voor het aanbieden van stages of afstudeeropdrachten kunt u ook direct contact opnemen met de stagecoordinatoren van de opleidingen.

Stagecoördinatoren

Voor het aanbieden van stages of afstudeeropdrachten kunt u ook direct contact opnemen met de stagecoordinatoren van de opleidingen.

Houd er rekening mee dat meestal elke studie zijn eigen stage eisen heeft. Daarom is het belangrijk dat uw stageaanbod wordt geaccepteerd door de stagecoördinator.

Integrand

Integrand is een stichting zonder winstoogmerk met een vestiging in elke universiteitsstad in Nederland. De missie van de organisatie is het bevorderen van zakelijke vaardigheden onder universiteitsstudenten. Integrand combineert studenten met stages en afstudeerposities, en organiseert ook verschillende loopbaanevenementen.

E-mail: twente@integrand.nl
Website: www.integrand.nl

JobTeaser

De vacaturebank van Career Services van de Universiteit Twente is de plek waar werkgevers hun vacature voor jong talent of een werkstudent kunnen plaatsen. De achtergrond van onze studenten is breed: van gedragswetenschapper tot IT-deskundige of nanotechnoloog. De UT is immers een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen. Met hun expertise hebben de studenten iets toe te voegen aan uw bedrijf of organisatie. Bijvoorbeeld via een stageplek of afstudeeropdracht, maar ook voor uw vacatures. Ons online platform JobTeaser biedt bedrijven vele mogelijkheden. mogelijkheden. U kunt er uw bedrijfsprofiel uploaden en aan studenten en alumni kenbaar maken wat uw bedrijf doet. U kunt er vacatures, stages en bijbanen uploaden, maar ook evenementen presenteren. We nodigen u dan ook van harte uit om een account aan te maken in uw zoektocht naar talent. Maak direct een account voor JobTeaser als bedrijf en upload up profiel en vacatures.

FAQ voor bedrijven

Als u meer aanleiding voor het maken van een bedrijfsprofiel, een vacature of evenementen in JobTeaser wilt hebben, dan kunt u hier de FAQ (Engels) bekijken. 


JobTeaser