Zie Ik ben een werkgever

Ik heb een stageopdracht en/of een afstudeeropdracht

hoe komt u direct in contact  met de stagecoördinatoren over stage- en afstudeeropdrachten?

Gedurende het academisch jaar kijken vele van onze studenten naar interessante stages en afstudeeropdrachten bij bedrijven en organisaties. Tijdens het afstuderen of de stage voert de student een onafhankelijk onderzoeksproject uit. Het onderwerp van dit onderzoek hangt af van welke master de student heeft gekozen. De opdracht kan worden gedaan bij een bedrijf (zowel profit als non-profit), onderzoeksinstituut of zorginstelling. U kunt contact opnemen met het desbetreffende stagebureau om uw vragen en/of ideeën te bespreken met onze stagecoördinatoren.

Integrand

Integrand is een stichting zonder winstoogmerk met een vestiging in elke universiteitsstad in Nederland. De missie van de organisatie is het bevorderen van zakelijke vaardigheden onder universiteitsstudenten. Integrand combineert studenten met stages en afstudeerposities, en organiseert ook verschillende loopbaanevenementen.

E-mail: twente@integrand.nl
Website: www.integrand.nl

JobTeaser

Met het doel bedrijven bij onze studenten te introduceren en om de studenten te ondersteunen in hun (studie)loopbaan, heeft Career Services van de Universiteit Twente een Career Center opgezet in samenwerking met JobTeaser. Het Career Center van JobTeaser is Europa's toonaangevende carrièreplatform. Het is rechtstreeks geïntegreerd in het intranet van meer dan 250 hogeronderwijsinstellingen en biedt zowel oplossingen voor het plaatsen van vacatures als oplossingen voor employer branding.

We nodigen u graag uit om kennis te maken met ons online carrièreplatform JobTeaser. Dit platform biedt uw bedrijf vele mogelijkheden. U kunt gratis een bedrijfsprofiel uploaden en studenten en alumni laten weten wat uw bedrijf doet. U kunt hier niet alleen fulltime vacatures, parttime banen, stages en bijbaantjes uploaden, maar ook evenementen presenteren.

JobTeaser