Faculteit Behavioural, Management and Social Sciences (BMS)

Het onderwijsaanbod van de Faculteit Behavioural, Management and Social Sciences (BMS)

Informatie voor studiezoekers

Het onderwijs van de faculteit BMS wordt verzorgd door de vakgroepen van de faculteit.

Bacheloropleidingen

De bacheloropleidingen zijn toegankelijk voor vwo’ers en studenten met een hbo propedeuse. Op de bachelor voorlichtingswebsites is veel informatie te vinden over de verschillende bacheloropleidingen, het studieprogramma, studeren in Twente, voorlichtingsactiviteiten etc.

(pre-) MASTEROPLEIDINGEN

De Faculty Behavioural, Management and Social sciences (BMS) biedt een aantal masteropleidingen aan. Op de master voorlichtingswebsites is veel informatie beschikbaar over deze opleidingen.

OVERIGE INFORMATIE

Als hbo-bachelorstudent kun je doorstromen naar een één- of tweejarige UT-masteropleiding. Meer informatie hierover vind je op de master voorlichtingswebsite.

Voor een praktijkgerichte deeltijdopleiding, master, cursus of masterclass na de universitaire of HBO-opleiding is er meer informatie beschikbaar op de site van Professional Learning & Development. De afdeling ELAN biedt verschillende cursussen aan op het gebied van professionalisering van docenten.

Informatie voor huidige studenten en medewerkers

Hieronder staat informatie voor studenten en medewerkers over de programma's, regels en richtlijnen en de contact informatie naar het onderwijs servicecentrum.
Aan het einde van deze pagina is informatie beschikbaar voor uitwisselingsstudenten.

Bachelor

(Pre-) Master

Minor, Keuze- en profileringsruimte

Postacademisch Onderwijs

informatie voor uitwisselingsstudenten

Inkomende uitwisselingsstudenten
Welkom op de website voor inkomende uitwisselingsstudenten van de faculteit Behavioural, Management and Social Sciences. Relevante informatie voor inkomende studenten betreffende het vakaanbod en de aanmeldprocedure is te vinden op de website van International Office van de Universiteit Twente.

Meer information over vakkenpakketten en de aanmeldprocedure is te vinden via: https://www.utwente.nl/en/education/international-students/exchange-students/.