UTAlumni NetwerkAgenda'Meet the Mayor' met Roelof Bleker

'Meet the Mayor' met Roelof Bleker

Roelof Bleker is alumnus van de Universiteit Twente, waar hij Technische Bedrijfskunde studeerde. Tijdens zijn studie werd hij al politiek actief. Op 20 juni neemt de burgemeester van Enschede je mee door zijn loopbaan en vertelt hij meer over zijn pad van bedrijfskundig ingenieur naar burgemeester. Het Young Alumni Network heet je van harte welkom op het stadhuis van Enschede voor een interactieve sessie!

Na de vuurwerkramp in Enschede in 2001 werd Roelof Bleker wethouder en verantwoordelijk voor de stedelijke ontwikkeling en cultuur. Onder zijn leiding kwam onder meer de wederopbouw van de door de vuurwerkramp getroffen wijk Roombeek tot stand. Vanaf 2010 was hij dijkgraaf van het waterschap Rivierenland en vanaf 2018 volgde het voorzitterschap van het College van Bestuur van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Sinds 1 februari 2022 is hij burgemeester van Enschede. 

Naast het interessante verhaal over zijn loopbaan, is er ook ruimte om met de burgemeester in gesprek te gaan en al je brandende vragen te stellen. 

Wat:              'Meet the Mayor' met Roelof Bleker, burgemeester van Enschede

Waar:            Stadhuis van Enschede, Langestraat 24, 7511 HC Enschede

Wanneer:      Dinsdag 20 juni

Voertaal:       Nederlands

De inloop is vanaf 19:00, het evenement start om 19:30 en is rond 21:00 afgelopen.

Hartelijke groet,

Het UT Young Alumni Network

Alex KamphuisJanique WesterbeekLaurens BaarsSilke Heesen 

'Meet the Mayor' met Roelof Bleker
Registreer