Zie Company-U

UT-VU Stage

In het onderwijsprogramma UT-VU Mechanical Engineering bieden we studenten de mogelijkheid om in het derde jaar van de bachelor-opleiding stage te lopen en/of een afstudeeropdracht in samenwerking met een bedrijf te doen. Een waardevolle manier voor bedrijven en technisch hoogopgeleid talent om kennis te maken in de professionele praktijk en connecties op te bouwen. 

Bachelor stage - Design / Engineering

In de UT-VU minor-stage werken studenten twee maanden aan een design/engineering opdracht bij een bedrijf, in aansluiting op de thema’s en vakken van de bacheloropleiding. Een opdracht met een begin en eind, waarin ze kennismaken met ontwikkelingen en projecten waar het bedrijf aan werkt. Het doel is leren in de praktijk. De student rond de opdracht af met een presentatie bij het bedrijf en een verslag, dat wordt beoordeeld door de begeleider van het bedrijf en de begeleider van UT-VU.

Meer informatie over de stage en het opleidingsprogramma vind u op de Engelstalige website.

bedrijven: meld uw stagevoorstel aan

We ontvangen graag stagevoorstellen van bedrijven in de wijde regio rondom de Universiteit Twente. Onze docenten zijn betrokken in de afstemming van het voorstel op de onderwijsdoelstellingen en definiëren in verdere samenspraak met u de opdracht.

Meer informatie over de UT-VU stage. 
En een stage bij uw bedrijf aanmelden.
ga naar de Engelstalige website