1 mei 2012 voor tijden zie de tekst Weerselo

Solexen of wandelen, een keuzeprogramma met één afronding

Keuze 1: Solextour van twee uur met een tussenstop

Altijd al eens op een authentieke Solex willen toeren? Dan wordt nu de gelegenheid geboden! U kunt op het nostalgische ritme van de Solex genieten van de natuur rondom Weerselo. U vergeet dat u met pensioen bent en voelt zich weer als 40 jaar geleden. Na drie kwartier maken we een tussenstop om op krachten te komen. U kunt een drankje voor eigen kosten bestellen. Daarna rijden we een mooie route naar Het Stift. Hier hebben we op eigen kosten in of bij de Stiftsschuur een nazit met de deelnemers aan de wandelexcursie. Na ongeveer een half uur rijden we gezamenlijk terug naar het Solex Verhuurbedrijf. Om te mogen rijden moet u in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs. De tour is voor eigen verantwoording.

Aanmelden voor de Solextour vóór 24 april via activiteiten@gewis.utwente.nl of 074-2914558. De kosten bedragen slechts €10 per persoon (GEWIS past de rest bij) over te maken op rekeningnummer 21.57.694 van UT-Kring Gewis te Borne o.v.v. Solextour. Betalen op de datum van de aanmelding! Het aantal deelnemers is beperkt: inschrijving is op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij!

Het adres van Solexverhuur Twente is Gunnerstraat 33, 7595 KD Weerselo. Graag aanwezig zijn om 13.30 uur. Na uitleg en testrijden vertrekken we om 14.00 uur.