Websites (CMS WebHare)

Institutentemplate: handleiding, tips en contact


De institutentemplate is in 2012/2013 opgezet voor de vier UT-instituten die eigenlijk stijl binnen de UT-huisstijl hebben: CTIT, IGS, MESA+ en MIRA. Deze instituten en onderliggende organisaties (afdelingen, projecten, etc) kunnen gebruik maken van deze template. 

In 2017 zal nader bepaald worden op welke manier deze template doorontwikkeld wordt, mede afhankelijk van het UT2020-traject (herorientatie onderzoeksinrichting). 

Omdat de gebruikersgroep zeer beperkt is zijn er geen standaard cursussen voor deze template. Uitleg voor groepen is op aanvraag wel beschikbaar.

Website of rechten aanvragen

Heb je informatie nodig over rechten aanvragen/inloggen of wil je een nieuwe website in institutenstijl aanvragen? Als je een bestaande WebHare-website wilt omzetten van of naar de institutentemplate kun je contact opnemen met de servicedesk (zie onderaan de pagina).

Handleiding en andere tips

Voor deze template is een aparte handleiding beschikbaar die de specifieke functies omschrijft.

Specifieke functies institutentemplate
Download de handleiding voor de institutentemplate
Download PDF

Verder maak je gebruik van de algemene opties in WebHare, zoals:

Vragen & Contact

Onze FAQ geeft een overzicht van veelgestelde vragen over WebHare. Kun je je antwoord daarin niet vinden? Neem dan contact met ons op:

Hulp nodig?
Online Media Servicedesk

We zijn in het algemeen tussen 9-17 uur bereikbaar. Als we even niet kunnen opnemen bellen we zo snel mogeiljk terug. Raadpleeg voordat je ons belt eerste onze FAQ, wellicht is je vraag dan al beantwoord!