Informatie over UT-websitesystemen

Ontdek de nieuwe mogelijkheden!
Meld je aan voor een gratis WebHare-cursus voor de nieuwe UT-template!

Op deze pagina's vind je informatie over UT-websystemen en bijbehorende documentatie voor gebruikers, maar ook afspraken, standaarden en mogelijkheden voor iedereen die geinteresseerd is in het gebruik ervan.

Contactgegevens & Vragen

Voor alle vragen m.b.t. UT-websites, portals en Social Media kun je terecht bij de Marketing & Communicatie. Voor de meeste vragen zul je echter direct een antwoord op deze website vinden.

Kunnen we je helpen?
Servicedesk Online Media (M&C)
Locatie: Spiegel

We zijn in het algemeen tussen 9-17 uur bereikbaar. Als we even niet kunnen opnemen bellen we zo snel mogeiljk terug. Raadpleeg voordat je ons belt eerste onze FAQ, wellicht is je vraag dan al beantwoord!

Documentatie voor Beheerders van UT-webpagina's

Beheer jij als student of medewerker webpagina's in systemen van de UT, net zoals meer dan 1000 andere UT'ers? Of wil je je eigen medewerkerspagina updaten? Dan vind je op deze website alle nodige ondersteuning: handleidingen per website-template, tips en tricks, uitleg per onderwerp, (gratis) cursusmogelijkheden en contractgegvens voor als je nog aanvullende vragen hebt. We kunnen je website niet voor je beheren, maar we doen ons best om informatie te verstrekken die je helpt dit zelf te doen.

Uitleg mogelijkheden voor geinteresserden

Beheer je nog geen UT-website, maar ben je geinteresseerd in de mogelijkheden voor projecten, samenwerkingsverbanden, afdelingen, etc.? We hebben een overzicht wat de UT-systemen je kunnen bieden. 

Tips voor iedereen

Ook voor mensen die niet aan de 'achterkant' van een website werken hebben we een aantal leuke tips, denk aan:

  • Hoe schrijf ik een goed nieuwsbericht?
  • Hoe integreer ik een gepersonaliseerde versie van de 3d-kaart van de UT in mijn emailhandtekening?