Informatie over UT-websitesystemen

Cursus WebHare: basis of gevorderden

Op deze pagina's vind je informatie over UT-websystemen en bijbehorende documentatie voor gebruikers, maar ook afspraken, standaarden en mogelijkheden voor iedereen die geinteresseerd is in het gebruik ervan.

Veel informatie gaat over WebHare, het CMS (Content Management System) van de UT voor het beheer van websites. Daarnaast vind je informatie over de People Pages (telefoongids/adresboek), de medewerkers- en studentenportal en andere kleinere systemen die de UT gebruikt. 

Contactgegevens & Vragen

Voor alle vragen m.b.t. UT-websites, portals en Social Media kun je terecht bij Servicedesk Online Media (Marketing & Communication).

Kunnen we je helpen?
Servicedesk Online Media (MC)
Locatie: Spiegel

We zijn in het algemeen tussen 9-17 uur bereikbaar. Als we even niet kunnen opnemen bellen we zo snel mogelijk terug. Raadpleeg voordat je ons belt eerst onze FAQ, wellicht is je vraag dan al beantwoord! Wellicht brengt het overzicht van alle functionaliteiten van de UT-template in WebHare je ook al op het juiste spoor?

Documentatie voor Beheerders van UT-webpagina's

Beheer jij als student of medewerker webpagina's in UT-websystemen net zoals meer dan 1000 andere UT'ers? Of wil je je eigen medewerkerspagina updaten (nieuw vanaf april 2017)? Dan vind je op deze website alle nodige ondersteuning: handleidingen per website-template, tips en tricks, uitleg per onderwerp, (gratis) cursusmogelijkheden en contractgegvens voor als je nog aanvullende vragen hebt. We kunnen je website niet voor je beheren, maar we doen ons best om informatie te verstrekken die je helpt dit zelf te doen.

Uitleg mogelijkheden voor Geïnteresseerden

Beheer je nog geen UT-website, maar ben je geinteresseerd in de mogelijkheden voor projecten, samenwerkingsverbanden, afdelingen, etc.?