Zie Subverenigingen

UTGolf vereniging

De eerste aanzet is er, we zijn begonnen om de nieuwe subvereniging UTGolf van de UT-Kring op te zetten en vorm te geven.

UT-Kringleden die eens willen kennismaken met Golf


Enige tijd geleden hebben enkele mensen in 2010 het initiatief genomen om, als subvereniging van de Personeelsvereniging, een golfclub voor personeelsleden op te zetten. UTGolf streeft ernaar om golf 'laagdrempelig' te houden, zodat ieder personeelslid de kans krijgt om de golfsport te beoefenen. Ook wil de vereniging de onderlinge contacten tussen de leden bevorderen en de golfsport onder de personeelsleden te stimuleren. UTGolf heeft nog geen geassocieerd lidmaatschap bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF).


Op de eerste woensdag van de maand is er iemand van de UT-Kring aanwezig om je wegwijs te maken bij Golfclub Driene. Via het onderstaande forum kun je aangeven of je erbij bent.


Vergeet niet je medewerkerskaart mee te nemen! Met medewerkerskaart is het gratis oefenen. (Zonder medewerkerskaart € 5,-).


Wel even inschrijven in het clubhuis, zodat ze weten wie er op de baan is.


Klik op de onderstaande links voor meer informatie:


ActiviteitenVouchers te koop bij Boerderij Bosch voor greenfee kaarten van golfclub Driene:

18-holes € 22,50,

9-holes € 12,50.

Op=op, max 2 per persoon, GVB vereist, alleen op werkdagen, baan reserveren vereist (zie de bepaling op de achterkant van de voucher).

Verder mag er gratis geoefend worden op de driving range (excl. ballen, ballenkaarten bij de shop), putting green en chipping green, eerst even melden bij de shop.

Foto’s van toernooien zijn hier te vinden:

UTgolf toernooi nummer 1


Lidmaatschap

Bestuur


Algemene informatie

Golfclub Driene

De Vereniging 'Golfclub Driene' is op 5 juli 1993 opgericht, maar kent feitelijk een veel langere voorgeschiedenis. De club is nog redelijk jong, maar de baan behoort tot een van de oudsten van Nederland. In 1926 werd als achtste golfclub in Nederland de 'Twentsche Golf Club' opgericht. Een aantal leden van deze club besloot echter in 1988 dat de tijd rijp was voor een 18-holes baan…lees meer


Description: http://www.vanparidonreizen.nl/golfreizen/images/sybrook.a.jpg

Golf- en Countryclub ’t Sybrook

Als golfliefhebber bent u op de baan van 't Sybrook op het juiste adres voor het spelen van een rondje golf. De golfbaan is gesitueerd op een deel van een oud landgoed. Bij de aanleg van de baan is er voor gezorgd dat men op diverse holes een schitterende doorkijk heeft op een karakteristiek Twents coulisselandschap….lees meer 

Forum

UTGolf wil het gezamenlijk oefenen op Golfclub Driene aanmoedigen. Dit kan door middel van het onderstaande forum, organiseer daar je tijdstip en je medespelers. Als eerste aanzet zullen we dat iedere 1e woensdag van de maand doen, te beginnen op woensdag 4 mei tussen 12.00 en 13.00 uur.


Lees hier de regels om van het forum gebruik te maken.