BSV de Stoottroepen

Sinds 1982 is de biljartsportvereniging BSV de Stoottroepen actief op de UT. In de beginjaren was de vereniging gevestigd in het Sportcentrum, sinds een aantal jaren kunt u ons vinden in lokaal 201 van de Bastille.

Met ingang van 2021 is de vereniging aangesloten bij de UT-Kring. Dit is een unicum, omdat we als eerste vereniging een combinatie van studenten, personeel en werknemers van de buitendienst als leden accepteren. Deze combinatie zorgt hopelijk voor een bruisend verenigingsleven waarin jong en oud hun passie kwijt kunnen.

Wij zijn als vereniging in het bezit van een zo breed mogelijk scala aan speeltafels, zijnde:

1.     2x9ft professionele poolbiljarten. De Buffalo poolbiljarten staan wereldwijd aangeschreven als het beste wat er te krijgen is. De lakens van onze biljarten worden jaarlijks vervangen en onderhouden. Dit betekent dat poolen op prachtig materiaal tot de mogelijkheid behoort.

2.     2x een full size snookertafel. We vervangen 1 x per 2 jaar de lakens, wat garandeert dat u altijd op een snel lopend, perfect gelegd en onderhouden laken kunt spelen.

3.     Sinds afgelopen jaar zijn we in het bezit van zowel een libre biljart, als een groot match biljart. Libre, driebanden, alles is mogelijk. Beide biljarts zijn verwarmd en in uitstekende conditie. Net als de andere tafels worden de lakens met regelmaat vervangen zodat het speelgenot hoog blijft.

Voor leden is de ruimte dusdanig ingericht dat er een kast aanwezig is waarin de biljartkeuen van de leden bewaard kunnen worden. Als lid kunt u gebruik maken van de consumpties die aanwezig zijn, alsmede kunt u uw eigen muziek uitkiezen op de radio.

Wij hopen als vereniging leden aan te trekken vanuit personeel, GEWIS en de buitendienst, zodat we in de toekomst hopelijk een onderlinge competitie/toernooi kunnen spelen.

Mocht je een kijkje willen nemen of vragen hebben neem dan contact op met:

Voorzitter: Anes Kadic (a.kadic@twentscarmelcollege.nl / 0648 500 106)

Penningmeester: Nick Beuvink (n.beuvink@twentscarmelcollege.nl / 0622 375 976)

Voor meer info zie ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Stoottroepen/about/?ref=page_internal