4 maart 2014

4 maart 2014                     16.00 uur !!                Demcon, Enschede

In 2013 is het bedrijf DEMCON verhuisd van Oldenzaal naar het Business & Science Park tegenover de UT. Een mooie aanleiding een excursie naar het bedrijf te organiseren.

DEMCON onderzoekt, ontwikkelt en produceert hightech mechatronische systemen en producten voor de focusgebieden hightech systems en medical devices. Managing director is Dr. Ir. Dennis Schipper die in 2001 samen met Dr. Ir. Rutgers de Van den Kroonenberg prijs in de wacht sleepte. Het is bijzonder interessant dat we een bezoek aan het bedrijf kunnen brengen.

Het is prettig als iedere deelnemer om 16.00 uur precies aanwezig is bij de receptie bij de hoofdingang. We worden ontvangen met een kopje koffie / thee. Na een inleiding over het bedrijf krijgen we een tweetal demonstraties te zien. Aansluitend is er een nazit met een borrel. De duur van het programma is ongeveer twee uren.

Adres: Institutenweg 25, 7521 PH Enschede (schuin tegenover het station Drienerlo).

Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Voor deelname is aanmelding aan de orde. Vóór 20 februari 2014 bij voorkeur op activiteiten@gewis.utwente.nl , maar telefonisch kan ook: 053 434 81 44.