Pioneers In HealthCare: Award ceremonyTijdens deze avond zullen 11 ‘Technologisch pionieren in de zorg’ en ‘Technologie toepassen in de zorg' vouchers worden toegekend.
Alle aanvragers wachten met spanning af of hun voorstel tot de winnaars behoort.Lees meerFood & Cognition | Het Online MKB Café: Eiwittransitie en consument| Sessie 5 (van 8)Om daadwerkelijk een versnelde eiwittransitie te realiseren is enerzijds voldoende informatie nodig over de positieve kanten daarvan voor een duurzame en verantwoorde voedselvoorziening en de positieve effecten op de gezondheid en het milieu. Daarnaast zijn consumentenbeleving en smaak van het product zeer belangrijke factoren die uiteindelijk de doorslag zullen geven of consumenten overgaan tot aankoop van voedsel gebaseerd op duurzame eiwitbronnen. Welke alternatieve producten zijn er nu al voor handen en welke worden er ontwikkeld voor de toekomst? Hoe kunnen die producten zodanig worden aangeboden dat ze een natuurlijke keuze worden voor een brede groep consumenten? Welke beleving, imago en context zijn hiervoor nodig? In deze sessie van het MKB-café gaan we hierover in gesprek met onderzoekster Stacy Pyett van Wageningen Universiteit & Research en ondernemer Marc Arts van GreenFood50.Lees meer
Pioneers In HealthCare: Award ceremony
Food & Cognition | Het Online MKB Café: Eiwittransitie en consument| Sessie 5 (van 8)
Virtueel leren fietsen? Een VR fietstrainer voor in de revalidatie
Food & Cognition | Het Online MKB Café: Save the date | Sessie 6 (van 8)
Food & Cognition | Het Online MKB Café: Save the date | Sessie 7 (van 8)
Food & Cognition | Het Online MKB Café: Save the date | Sessie 8 (van 8)