UNIT4 is een beursgenoteerd, internationaal opererend business-softwarebedrijf. We ontwikkelen, implementeren en beheren bedrijfssoftware voor de sturing, beheersing en optimalisatie van bedrijfsprocessen- en voering. Omdat software nu al klaar moet zijn voor de veranderingen van morgen, zijn wij continu bezig met verbeteren en innoveren. De belofte aan de markt dat onze software nu al klaar is voor morgen, hebben we in twee woorden samengevat: software vooruitgedacht.

Wereldwijd is UNIT4 de zesde ERP leverancier voor middelgrote bedrijven (bron: IDC) en de vijfde leverancier van financiële software in de EMEA-zone (bron: Gartner).

In de Benelux zijn we een marktbepalende aanbieder van bedrijfssoftware voor o.a. de accountancymarkt, de overheid en dienstverlenende sector en de gezondheidszorg. Daarnaast hebben we vooraanstaande posities op de markt voor eHRM en salarisadministratie, business intelligence, cloud computing en e-commerce.

Aantal medewerkers:

>4.200 medewerkers in 26 landen. Het CRF Institute heeft UNIT4 gecertificeerd als een van de Top Employers ICT Nederland 2012/13.

Website:

UNIT4 bedrijfssoftwarewww.unit4.nl

Aantal WO’ers:

n.b.

Locatie(s):

Hoofdkantoor: Sliedrecht.

Business unit Gezondheidszorg: Hengelo