UTFaculteitenEEMCSAgendaPhotonic Circuits and Microsystems Career Day

Photonic Circuits and Microsystems Career Day

Ben je geïnteresseerd in photonic circuits en microsystems en wil je weten welke carrièremogelijkheden er op dit gebied zijn? Dan is dit een event voor jou!

Het ecosysteem van fotonische geïntegreerde schakelingen ontwikkelt zich sterk in Enschede en meerdere bedrijven uit dit vakgebied bieden talloze stageplekken en vacatures op het gebied van  elektrotechniek, technische natuurkunde, laboratoriumautomatisering, apparaatverpakking, kwantumcomputatie, laserontwerp en nog veel meer. En dat allemaal zonder de noodzaak om te verhuizen en accommodatie te zoeken in een nieuwe stad.

KIVI Students Twente organiseert in samenwerking met LioniX, Chilas, PHIX, QuiX, Brilliance en Epiphany deze exclusieve bijeenkomst. Dit is je kans om rechtstreeks in contact te komen met hightechbedrijven op de UT, die voorop lopen op het gebied van innovatie. Je krijgt een kijkje achter de schermen en tijdens de netwerkborrel is er volop gelegenheid om de mogelijkheden voor een stage, scriptie of baan te bespreken.

Deelname is gratis, we hopen je daar te zien!

Aanmelden via de KIVI website www.kivi.nl/kst