UTVrijhof CultuurExpositie | The many creative faces of the UT

Expositie | The many creative faces of the UT Kim Hovestad

Nieuwe serie exposities

Binnen onze UT-gemeenschap schuilt een schat aan creatief talent. Studenten en medewerkers die naast hun studie of werk actief bezig met creativiteit en kunst. Onder het thema 'THE MANY CREATIVE FACES OF UT' bieden we deze talenten de unieke kans om hun creativiteit in de schijnwerpers te zetten en hun artistieke passies met ons te delen. Kom en ontdek de inspirerende en diverse kunstvormen die onze eigen UT'ers te bieden hebben!

We zijn blij om aan te kondigen dat onze collega Kim Hovestad, zakelijk tekenaar en illustrator en communicatieadviseur bij de UT, de aftrap geeft. Kim maakt betoverende aquarellen die ze vervolgens digitaal bewerkt, wat resulteert in een unieke fusie van traditionele en moderne technieken. De natuur, en vooral dieren en vrijheid, vormen een terugkerend thema in haar werk. Vanaf 5 september kun je Kim's prachtige kunstwerken bewonderen in de Kleine expositieruimte. Mis het niet!

"Ik schilderde een collectie waarin dieren centraal staan, omlijst door achtergronden met een zachte uitstraling. Ik maak gebruik van aquarel en combineer dit met digitaal tekenen."

Kim Hovestad

Vrijhof Cultuur nodigt de toeschouwer uit om mee te gaan in de wereld van Kim Hovestad, waar de grenzen tussen realiteit en fantasie vervagen. Wil je meer weten over Kim of een van haar afbeeldingen kopen? 

Jij kunt ook exposeren

Ben je zelf creatief? Schilder je, maak je mooie foto's, sculpturen of ben je dichter? Grijp je kans en deel je werk met anderen door ook te exposeren. Wie weet word jij met jouw werk de tweede expositie in de serie, The many creative faces of the UT. Neem contact op met Tessa Lieffering.