Roos de Bolster

OPEN Boost (Gratis voorstelling)

Open ontmoeting met een ander

Ken je het gevoel dat je met open armen wordt begroet in een onbekende omgeving? Een mooie open plek vinden waar speciaal op jou wordt gewacht? Drie vrouwen creëren een brug, een schommel, een schuilplaats, een wieg en een poort to get together, to open up!

Boost Producties maakt beeldend acrobatisch theater op het snijvlak van circus, dans en visual art. In OPEN ontrafelen we vragen over de ontmoeting met een ander. Een hemelsbreed opgespannen en beweegbare installatie support onze zoektocht.

Leuk weetje! Dit is een gratis voorstelling die tijdens de lunchpauze wordt gehouden in de grote hal van het TechMed gebouw. Geniet van je lunch terwijl je naar deze prachtige voortelling kijkt.


“Onder artistieke leiding van Lennie Visser nemen de spelers of liever dansers en soms zelfs acrobaten de toeschouwers mee in een wereld waarin zwaartekracht wordt overwonnen of waarin ballet wordt gemaakt in een verrassende situatie. De installatie waartoe de uitvoerenden zich verhouden zijn even robuust als poëtisch. Drijfveer vormt onderling vertrouwen van de artiesten: in de acts zijn ze in boeiend samenspel verwikkeld, waarbij ze afhankelijk van elkaar zijn en tegelijk de intentie van een soloartiest bezitten.” - Theaterkrant over Walking on Circus Boost Producties 2022

Teaser