Wybren Walinga

DM Workshop Cultuurvereniging Fanaat

MAAK JE KLAAR OM JE TTRPG-SPEL NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN!

Hey, gamer! Ben je klaar om je volledig onder te dompelen in de opwindende wereld van tabletop role-playing games (TTRPG's) zoals Dungeons & Dragons (D&D), maar weet je niet goed waar te beginnen? Geen zorgen, Fanaat staat klaar om de dag te redden met onze workshop: DM Hotstart.

Sluit je aan op 21 september om 20:00 uur voor een avond vol spelletjes. Of je nu een totale nieuweling bent of een ervaren speler die een verfrissende cursus wil, deze workshop is voor jou!

WAT IS TTRPG?

TTRPG's zijn een geweldige combinatie van samenwerkend verhalen vertellen en strategische besluitvorming. Jij en je groep nemen de rollen aan van stoere personages in een compleet nieuwe wereld, geleid door een ervaren Dungeon Master (DM) of Game Master (GM). Met dobbelstenen, creatieve probleemoplossing en waanzinnige ontmoetingen ga je op epische queesten die je smeken om meer.

Tijdens de DM Hotstart workshop delen onze begeleiders alle geheimen van het zijn van een geweldige Dungeon Master. We behandelen alles wat je moet weten over het bouwen van je eigen wereld, het creëren van adembenemende verhalen, het beheren van spannende ontmoetingen en het creëren van een ontzettend coole spelomgeving. Of je nu droomt van een meesterlijke verhalenverteller te worden of de ultieme gamer, wij voorzien je van alle info! 

De workshop geeft je ook de kans om in contact te komen met andere TTRPG-fanaten, zodat je alvast een team kunt vormen voor onze Group-Up sessie. Het is de perfecte gelegenheid om je ideale gamegroep te vinden. Maak je klaar om samen te werken met gelijkgestemde avonturiers en samen de rijken te veroveren.

DM Workshop Cultuurvereniging Fanaat
Bestellen