UTVrijhof CultuurAmsterdams Kleinkunst Festival

Amsterdams Kleinkunst Festival

Succesvolle kweekvijver voor kleinkunst talent

Na drie spannende voorrondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2023. De cabaret- en kleinkunsttalenten bereiden zich voor op de finales in De Kleine Komedie.

In deze tournee polijsten en perfectioneren zij hun theaterprogramma. Ze werken met een spraakmakende regisseur uit de theaterwereld, volgen het AKF Keep an Eye Masterclasses programma en toeren door het land om zich voor een breed publiek te presenteren. Ontdek de nieuwe talenten in de AKF Halvefinalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Het AKF richt zich op de kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word en het Nederlandstalige theaterlied.

Dat het festival een succesvolle kweekvijver is bewijzen de volgende namen. Onder meer Claudia de Breij, Van der Laan & Woe, Yentl en de Boer, Stefano Keizers en Rosa da Silva waren finalist tijdens eerdere edities.

Studenten met UnionCard€ 5,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50