UTVrijhof CultuurChristmas Concert

Christmas Concert SHOT

Winter komt eraan, laten we in de goede sfeer komen!

Op 14 december brengt SHOT (Studenten Harmonie Orkest Twente) je in de feestelijke sfeer tijdens deze koude maand. Gedurende dit concert kun je genieten van prachtige kerstmuziek en andere sfeervolle composities die je meenemen naar het hart van het feestseizoen. 

De winter brengt een gevoel van warmte en saamhorigheid met zich mee, en SHOT zal die sfeer prachtig tot uiting brengen met hun muzikale prestaties. Tijdens dit concert werken ze samen met Musilon, hét studentenorkest van de UT, waar winterse melodieën en een exclusieve preview van ons concoursmuziek de toon zetten. De betoverende klanken van beide verenigingen zullen je onderdompelen in de magie van de winter. 

In samenwerking met Stadsharmonie

Dit bijzondere concert is in samenwerking met de Stadsharmonie, een lokaal orkest in Enschede. Zij zullen het concert openen met een prachtige uitvoering voordat de pauze begint. Het belooft een avond te worden vol muzikale pracht en magie, waar je kunt genieten van de harmonieuze klanken van twee getalenteerde orkesten.

Mis deze gelegenheid niet om jezelf onder te dompelen in de gezelligheid van het seizoen en te genieten van de betoverende muziek die SHOT en de Stadsharmonie voor je in petto hebben. Kom op 14 december langs en laat je verwarmen door de prachtige klanken van de herfst en de naderende kerstperiode. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Shot is ook tijdens andere gelegenheden te beluisteren

Op vrijdag 15 december komt de Jacobuskerk tot leven met een afwisselende show van muziek en licht. Volg de lichtroute van “Enschede Lights Up!” en je komt vanzelf langs Jacobuskerk. Een adembenemend schouwspel dat je niet wilt missen! 

Het weekend brengt de warme klanken van kerstmelodieën naar de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal, midden in het hart van "Oldenzaal in Kerstsfeer!". Laat je meevoeren door de muziek, geniet van winkelplezier en proef de feestelijke sfeer met een drankje bij een van de vele kerstkraampjes.

Op zondag 17 december wordt in Arnhem de grootste kerstmarkt van het oosten gevuld met SHOTakkoord in de Koepelkerk. Hier zal nog eenmaal de betoverende muziek te horen zijn. We heten je van harte welkom op een van deze onvergetelijke gelegenheden - een winterse reis vol magie en muzikale vreugde! 

Deze drie optredens zijn gratis te bezoeken.

Prijzen

Studenten met UnionCard€ 2,50
Reguliere tickets€ 4,-
Christmas Concert SHOT
Bestellen